Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová prolomila sérii tří porážek, proti Černicím se prosadila hned pětkrát!


Branky


13

Fotbalisté Druztové po třech porážkách zabrali, rezervu Černic přehráli vysoko 5:1. Jednou z hlavních postav zápasu byl teprve sedmnáctiletý mladíček Daniel Roubal, který se dvakrát zapsal mezi střelce. Hodně důležitý byl určitě jeho druhý zásah, kterým krátce před koncem první půle zvýšil na 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová na soupeře vlétla...

Fotbalisté Druztové získali z předchozích tří zápasů jediný bod a proti rezervě Černic chtěli tuto nelichotivou sérii prolomit. Domácí tak na soupeře doslova vlétli a do vedení se dostali už ve 4. minutě zásluhou mladíčka Daniela Roubala. Ve 12. minutě to navíc bylo po zásahu Lukáše Paďoura už 2:0 a s Černicemi to nevypadlo zrovna dobře. Domácí se však s vidinou nadějného náskoku postupně zatáhli a ve 33. minutě vrátil hosty do hry obránce Radek Nádraský. Černice vycítily šanci a snažily se vyrovnat, ovšem těsně před koncem poločasu jim utekl Daniel Roubal, jenž svým druhým zásahem v zápase zvýšil na 3:1.

Hosté se snažili vrátit do utkání, Druztová trestala z brejků

Po přestávce se Černičtí nadále snažili korigovat stav. Domácí vycházeli především ze zajištěné obrany a vyráželi do rychlých protiútoků. Jeden z nich Druztové vyšel v 75. minutě, kdy o držiteli tří bodů prakticky rozhodl Petr Ježek. Černice útočily dál a v závěru tak přišel ještě jeden kontr do jejich otevřené defenzivy, který zakončil Jan Šlauf. Druztová tak zvítězila 5:1, což je pro hosty asi až příliš krutý výsledek.

 

Fotbalisté Druztové využili zaváhání Zruče B a posunuli se v tabulce na třetí místo. Na druhý Smíchov navíc ztrácejí pouhé tři body. Černická rezerva klesla na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Jan Hauptmann (hrající trenér): Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a ve 12. minutě vedli už 2:0. Tím jsme se možná nechali trochu ukolébat a soupeř snížil. Hodně důležité ale bylo, že nám v závěru poločasu vrátil dvougólový náskok Dan Roubal. O přestávce jsme si řekli, že chceme především zodpovědně bránit. To jsme plnili a v 75. minutě navíc přidali čtvrtý gól. Černice ani poté nepřestávaly hrát dopředu, ale v závěru jsme se prosadili ještě jednou my. Pochválil bych mladého Dana Roubala, který odehrál velmi dobrý zápas.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Zeman [-] , L. Paďour [-] (62. J. Hauptmann [-] ) , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , D. Roubal [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , O. Kosa [-] , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Engl [-] , J. Setikovský [-] (46. M. Chvojka [-] ) , V. Holeček [-] , J. Král [-] , V. Mojseňuk [-] , D. Šádek [-] , M. Engl [-] , J. Běhounek [-] (75. Z. Hacker [-] ) , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-]

ŽK: 88. T. Linda - 36. V. Mojseňuk , 45. L. Táborský , 64. M. Engl .
Hráči zápasu: D. Roubal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Švantner František - BERÁNEK Martin (N), MOTLÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Filip Baštář
Tip experta: výhra domácích

Sice nás (Smíchov) Černice v posledním kole porazily, ale v Druztové narazí. Domácí nezachytil začátek jara v dobré formě, což se budou snažit zlomit, navázat na podzimní výsledky a dotáhnout se na čelo tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů