J. Kanta 58.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice se trápily s posledním Vochovem, ten doplatil na koncovku


Branky


58. J. Kanta
13

Fotbalisté Litic udolali 1:0 Vochov, přestože byli většinu zápasu horší než soupeř. Poslední celek tabulky měl zejména v první půli spoustu šancí, které ale dokázal pochytat vynikající brankář Tihlařík. Trest pro hosty tak přišel v 55. minutě, kdy se po rohu prosadil litický Kanta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající brankář Tihlařík držel Litice nad vodou

Vochov je sice v tabulce poslední, ale na jaře se prezentuje mnohem lepší hrou než v závěru podzimu. A to hosté potvrdili i v Liticích. Hosté totiž zaskočili soupeře aktivní a přímočarou hrou a snadno se dostávali za jeho obranu. Vochovští si tak vytvořili řadu šancí, včetně samostatných úniků na bránu, ale naráželi na gólmana Jakuba Tihlaříka, jenž si v každé situaci věděl rady. To domácí, na jejichž výkonu se asi projevila i absence zraněného kapitána Pavla Vacka, si v úvodním dějství nevytvořili téměř nic.

Hostující nemohoucnost potrestal Kanta

Do druhého poločasu vstoupili domácí přeci jen o něco lépe. V 55. minutě se dokonce ujali vedení, když se po rohovém kopu dostal míč na hlavu Jiřího Kanty a ten ho usměrnil za záda bezmocného Elkobrosyho v bráně Vochova. Hosté pak Litice opět tlačili, ale koncovka byla jejich velkou slabinou. Když se v závěru neujal ani brejk domácích, skončil zápas hubenou výhrou Litic 1:0, za níž mohli být domácí fotbalisté hodně rádi. Vděčit za ni mohou především svému brankáři, jenž podal mimořádný výkon. Litičtí tak dokázali zvítězit po dvou těsných porážkách z minulých kol. 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme, byť jsme byli celý zápas horší. Po půli jsme mohli prohrávat i 0:5, protože Vochovští šli snad pětkrát sami na našeho brankáře, který je ale neskutečně vychytával. Podle průběhu jsme ani nevěřili, že můžeme vyhrát. Ve druhé půli jsme ale dali gól po rohu a nakonec ten zápas ukopali díky našemu brankáři.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Švábek [-] , O. Kollros [-] , J. Knotek [-] , J. Tykvart [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-] (35. M. Jeslínek [-] ) , L. Fořt [-] , P. Jareš [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Duna [-] , L. Kindl [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - P. Porada [-] , T. Mottl [-] , F. Krejčík [-] , T. Hošek [-] , D. Konáš [-] , M. Klement [-] , M. Veber [-] , O. Tržil [-] , R. Schveinert [-] (75. P. Tlustý [-] ) , J. Calta [-]

ŽK: 13. V. Švábek , 55. J. Kanta , 82. L. Fořt , 90. A. Spitzbart - 18. J. Calta , 38. R. Schveinert , 44. D. Konáš . ČK: 90. J. Calta .
Hráči zápasu: J. Tihlařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Buša Milan - BLOVSKÝ David (N), DVOŘÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Filip Baštář
Tip experta: výhra domácích

O Liticích platí vstříc jejich domácímu hřišti to samé, co o Hradišti. Tým Vochova by pro ně neměl představovat velký problém. Tipuji výhru Litic. PS: Váca dá hattrick

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích