2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást vyhrál už potřetí v řadě, odneslo to béčko Košutky


Branky


36. J. Chabr , 73. J. Bureš - 51. J. Šuster , 53. D. Kroc , 80. D. Kroc
13

Do dobré formy se dostali fotbalisté Chrástu. Ti na půdě rezervy Košutky, která je jejich sousedem z dolní části tabulky, sice po poločase prohrávali, ale díky zásahu Daniela Kroce z 80. minuty nakonec slavili výhru 3:2. Pro Spartak to bylo už třetí vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skórovala jen Košutka, pro domácího střelce Chabra však musela přijet záchranka

První poločas se odehrával v bojovném, ale také spíše opatrném duchu. Moc šancí tak k vidění nebylo. Jednu z nich ve 36. minutě přeci jen proměnil domácí Jakub Chabr, který byl ale smutným hrdinou. Vzápětí se totiž vážně zranil a přijet pro něho musela dokonce sanitka. Původní podezření na zlomeninu kotníku se naštěstí nepotvrdilo, nakonec se jednalo o velmi těžký výron.

Na rychlou otočku Chrástu domácí ještě zareagovali, na Krocův druhý zásah už ne

Druhý poločas začali mnohem lépe hosté. Už v 51. minutě potrestal chybu obrany Košutky Jan Šuster. Když se o pouhé dvě minuty později navíc prosadil i Daniel Kroc, tak Chrást dokonce vedl. Zaskočení domácí se s nepříznivým vývojem chvíli smiřovali, ale postupně přeci jen dokázali svůj výkon vystupňovat a v 73. minutě srovnali na 2:2 gólem Jana Bureše. V 80. minutě se však opět připomněla hostující opora Daniel Kroc. Nejlepší střelec Chrástu svým jedenáctým zásahem v sezóně vrátil svému týmů vedení. V závěru zápasu ještě mohli hosté několikrát skóre navýšit, když podnikli několik brejků do otevřené obrany soupeře.

 

Chrást tak zvítězil potřetí v řadě a na dvanáctém místě odskočil dvojici nejhorších týmů soutěže už na osm bodů. Na jedenáctou Košutku pak ztrácí již jen tři body. Spartak i Košutka každopádně ještě nemají nic jistého, jelikož ještě není jasné, kolik týmů bude nakonec sestupovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (trenér): Zápas byl pro nás smolný po všech stránkách. Ať už po fotbalové, tak zdravotní. Během utkání se nám zranili hned čtyři hráči a pro Jakuba Chabra dokonce přijela záchranka. V první chvíli to vypadalo na zlomený kotník, nakonec by se mělo jednat o těžký výron. Zápas byl bojovný, v první půli hodně vyrovnaný. Nám se podařilo jednou skórovat, jinak ani na jedné straně moc šancí nebylo. Ve druhé půli se to změnilo, kdy jsme museli vynuceně prostřídat a naši hru to poznamenalo. Soupeř byl po přestávce lepší a po našich individuálních chybách otočil skóre. Nám se podařilo vyrovnat, ale v momentě, kdy to vypadalo, že bychom se mohli nadechnout k závěrečnému náporu, jsme inkasovali po další individuální chybě potřetí. Celkově bych to shrnul jako velmi vyrovnané utkání, kterému by možná slušela remíza, ale soupeř neudělal tolik individuálních chyb, a proto byl úspěšnější.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Chabr [-] (37. J. Bureš [-] ) , J. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , M. Džilič [-] , M. Rybička [-] (41. R. Pangrác [-] ) , J. Brejcha [-] (67. A. Šula [-] ) , Z. Hladík [-] (72. J. Prokeš [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Stanka [-] , L. Stupka [-] (41. V. Sirotek [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - P. Bruj [-] (68. M. Suda [-] ) , M. Chládek [-] (86. A. Kortus [-] ) , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , J. Šuster [-] (88. P. Mach [-] ) , M. Bórik [-] (46. T. Doležal [-] ) , M. Holeček [-] , D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

ŽK: 78. J. Pekník - 21. V. Černý , 32. M. Brýla , 63. T. Doležal .
Hráči zápasu: J. Chabr - D. Kroc .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ADAMČÍK Miroslav, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Filip Baštář
Tip experta: remíza

Chrást se bude chtít vzdálit sestupovým příčkám a na Košutce zabojuje o body. Očekávám remízové utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích