2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union naplno bodoval na půdě Druztové


Branky


18. T. Roubal , 68. T. Roubal - 20. M. Hořánek , 65. K. Knaf , 75. K. Knaf
9

Další jarní nezdar za sebou mají fotbalisté Druztové. Ti na domácím hřišti prohráli s Unionem 2:3, byť to byli oni, kdo otevřel skóre duelu. Ještě pár minut před výkopem ani nebylo jasné, zda se vůbec bude hrát. Před utkáním totiž podmáčel hrací plochu silný déšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztovou poslal do vedení Roubal, hosté však rychle srovnali a poté byli lepší

Po dohodě zástupců obou týmů s rozhodčími byl zápas přeci jen nakonec zahájen. Jeho úvod patřil Druztové, která byla aktivnější a diktovala tempo hry. Svou převahu domácí zúročili v 18. minutě, kdy se prosadil Tomáš Roubal. Ten využil nedorozumění mezi brankářem  Stuchlem a stoperem a zakončoval do prázdné brány. Hosté však odpověděli jen o dvě minuty později. Knaf přiťukl míč proti noze Martinu Hořánkovi a jeho rána z dálky zapadla přesně k tyči domácí svatyně – 1:1. Poté přebrali iniciativu hráči Unionu a zbytek první půle se hrál pod jejich taktovkou. Z toho vyplynuly i gólové příležitosti plzeňského celku. Domácí však několika výbornými zákroky podržel brankář Purkar a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Knaf trefil tři body pro Union

Hosté pokračovali v náporu i v úvodu druhého dějství. Svůj soustavný tlak dokázali zúročit v 65. minutě, kdy Jan Jindra po pěkné kombinaci vysunul Karla Knafa a ten svou šanci proměnil. I Druztové se podařilo na vedení soupeře rychle odpovědět, Tomáš Roubal přebral míč na hranici ofsajdu a ze samostatného úniku srovnal na 2:2. Také Union však měl svého dvougólového střelce. Čtvrthodinu před koncem se postavil k rozehrávce přímého kopu Karel Knaf, který chytře vystřelil pod naskakující zeď a brankář Purkar byl bez šance. Ve zbytku zápasu se už Druztová snažila vyrovnat marně a Union si tak odvezl zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Jan Hauptmann (hrající trenér): Utkání jsme začali dobře, drželi jsme míč. Soupeře jsme i přehrávali, což jsme zužitkovali i v úvodní gól zápasu, ale pak jsme opět přestali hrát a kontrolu nad utkáním přebral soupeř. Začali líp kombinovat, pár minut po našem gólu dokázali vyrovnat a od té doby byli jasně lepší. Vytvářeli si i hodně šancí, při nichž nás podržel brankář Purkar, který nám několika zákroky držel naději na bodový zisk. Do druhého poločasu se nic nezměnilo a soupeř byl stále lepší, což potvrdil dalším gólem. Poté jsme se trochu zvedli a podařilo se nám vyrovnat, ale ze standardní situace jsme si nechali dát třetí gól a už jsme nedokázali odpovědět. Už poněkolikáté se nám stalo, že nějakou část zápasu odehrajeme dobře, ale pak přestaneme hrát a začneme honit výsledek, až když se prohrává. Bavili jsme se o tom i s hráči v kabině, ale příčinu neznáme.

TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Ještě čtvrt hodiny před zápasem to vypadalo, že se zápas odloží, protože hřiště bylo pod vodou, ale pak pršet přestalo a po krátké domluvě se rozhodlo, že se bude hrát. Měli jsme pomalejší rozjezd, protože nás tížily piva a klobásy, které si část týmu dala ještě ve chvíli, kdy se zápas odkládal. Po čtvrthodině jsme se ale rozjeli a byli jsme lepší, vytvořili jsme si řadu šancí, ale domácí držel výborný gólman, takže poločas byl 1:1. I ve druhém poločase jsme byli lepší a nakonec jsme zaslouženě vyhráli. Celý tým, i když jsme byli opět jen ve 12 lidech, podal výborný výkon, jeden z nejlepších na jaře.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , L. Paďour [-] (78. V. Frühauf [-] ) , J. Zeman [-] (70. J. Hauptmann [-] ) , P. Jirka [-] , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] , O. Kosa [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , P. Chudý [-] (46. D. Kalaš [-] ) , O. Jakoubek [-] - A. Hořánek [-] , K. Knaf [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - . Suchý [-]

Hráči zápasu: P. Purkar , T. Roubal - K. Knaf .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Švantner František - NAVARA Jaroslav (N), KUČERA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

zde očekávám rovněž vyrovnaný zápas. uvidíme. zkusím tipnou plichtu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích