Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:15

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka na Rapidu vyzněla pro Smíchov


Branky


9

Hezkou fotbalovou podívanou nabídli divákům rezerva Rapidu a tým Smíchova. V kvalitním zápase padlo hned sedm gólů a z výhry 4:3 se nakonec radovali smíchovští fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlaváč proměnil penaltu, za hosty kontroval Rout

Fotbalisté Smíchova se v posledních zápasech sebrali z jarního útlumu a konečně se zase rozehráli k výkonům, které bychom od nich očekávali. Na Rapid přijeli potvrdit druhé místo v tabulce. Od začátku se hrál pohledný fotbal a hra se přelévala od jednoho vápna k druhému. Ve 21. minutě byla proti hostům nařízena penalta, byť se hosté zlobili, že situaci předcházel neodmávaný ofsajd. Navíc následovaly dvě žluté karty za protesty a Jiří Hlaváč se u penaltového puntíku nemýlil. V závěru poločasu se ovšem Smíchovští nadechli k náporu. Nejprve neproměnil samostatný únik Rubricius, ovšem ve 41. minutě se už prosadil Ladislav Rout.

Smíchov dal o gól více, rozhodl Fajfrlík

Nástup do druhé půle zase vyšel mnohem lépe Rapidu. Hostující obrana totiž hned dvakrát chybovala a jednu z nabídnutých příležitostí vyžil Jiří Šindelář, který se trefil mezi nohy brankáře Pečenky. Poté přebral iniciativu Smíchov, který dokázal i otočit skóre. Nejprve se krásně trefil Bohumír Mičan a v 62. minutě dal ještě hezčí gól střídající Milan Kuráž. Ten vypálil z rohu pokutového území do bližší šibenice brány Rapidu. Náskok hostů mohl být v těchto chvílích vyšší, vždyť Fajfrlík dokonce hned dvakrát zatřásl břevnem. Domácím se tak podařilo vyrovnat, po standardní situaci se o to postaral zakončující Tomáš Davídek. O čtyři minuty později, konkrétně v 73. minutě, ale konečně zamířil do sítě Karel Fajfrlík, který si našel míč po přesném centru spoluhráče. Zbytek utkání si už Smíchov pohlídal a zvítězil tak na hřišti Rapidu 4:3.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Jiří Sulek (trenér): Bylo to velice pohledné a zábavné utkání. Padlo sedm gólů, to mluví za vše. Na Rapidu se nám hraje vždycky dobře. Chtějí hrát fotbal, mají dobré fotbalisty, pěkné hřiště. Hrajeme tam rádi. Vždycky je to pěkný fotbal a to se potvrdilo i tentokrát. Měli jsme jen jednoho hráče na střídání, ale hráli jsme dobře, zodpovědně. Na městský přebor to bylo opravdu hodně kvalitní. Soupeř měl navíc několik hráčů z áčka a to pro nás byla další těžká zkouška.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Rubricius [-] , B. Mičan [-] , L. Rout [-] , A. Zikmund [-] , D. Tobrman [-] , K. Fajfrlík [-] , D. Rada [-] , R. Tyll [-] , J. Sulek [-] , M. Sedláček [-] (57. M. Kuráž [-] )

SK Rapid Plzeň B
L. Hajšman [-] - K. Veber [-] (71. V. Kosmata [-] ) , T. Davídek [-] , P. Filipčík [-] , P. Kovářík [-] , R. Pour [-] , D. Polívka [-] , J. Hlaváč [-] , J. Šindelář [-] , P. Nový [-] , O. Baroch [-]

ŽK: 20. D. Rada , 20. R. Tyll - 86. D. Polívka .
Hráči zápasu: K. Fajfrlík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Burda Václav - ADAMČÍK Miroslav, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Smíchov se opět nadechl a doma vyhraje

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích