P. Hucl 21.
1:3
(1:1)
19. D. Kroc (p.)
74. D. Kroc
78. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Zruč podruhé za sebou překvapivě padla. V předehrávce kola jí doma obral o tři body hattrick chrásteckého Kroce.


Branky


21. P. Hucl - 19. D. Kroc (p.) , 74. D. Kroc , 78. D. Kroc
6

Po víkendové prohře favorizované rezervy Zruče se záchranářskými starostmi ohroženým Vochovem, se urodilo na úkor druhého celku tabulky další překvapení. Na utkání fotil Richard Polák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení z penalty, Hucl srovnal o dvě minuty později

Na půdu druhé rezervy Zruče přijel Chrást, který ještě potřeboval získat nějaké body k pojištění záchrany. Domácí začali aktivněji a hned v úvodu si vytvořili několik nadějných příležitostí. V 19. minutě však v šestnáctce fauloval hostujícího hráče Dominik Mošna a z nařízené penalty poslal Chrást do vedení Daniel Kroc. Odpověď Zruče ale byla hodně rychlá. O dvě minuty později totiž srovnal stav Petr Hucl. V dalším průběhu poločasu se už hrál vyrovnaný fotbal, šance měly oba týmy, ale ani jeden z nich se už nedokázal prosadit střelecky.

Chrást byl po přestávce lepší, vítězství mu zajistil Kroc

Po změně stran byli stále více aktivní fotbalisté hostujícího Spartaku. Ti postupně získali převahu a vytvářeli si i šance. Kýženého druhého gólu se konečně dočkali v 74. minutě, kdy se opět prosadil Daniel Kroc. O pár minut později pak nejlepší chrástecký střelec ještě zkompletoval hattrick a o výhře hostů nebylo pochyb. Nutno dodat, že Chrást si za výkon ve druhé půli důležitou výhru rozhodně zasloužil, měl mnohem více gólovýchpříležitostí a dvě z nich Kroc proměnil. To Zruč se bude muset ještě bát o umístění na bedně.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Richard Polák (sekretář oddílu): Béčko navázalo na výkon z Vochova a kvůli neproměňování šancí prohrálo s Chrástem 1:3. Jediný gól se podařilo vstřelit Petru Huclovi. Hosté si zaslouženě odvážejí tři body.




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - D. Sperl [-] , P. Hucl [-] , V. Mařík [-] (46. J. Mastný [-] ) , M. Lang [-] , D. Mošna [-] , M. Trnka [-] (46. T. Valenta [-] ) , K. Trnka [-] (46. J. Trnka [-] ) , J. Trnka [-] (46. M. Klail [-] ) , P. Musil [-] , P. Mancl [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - D. Kroc [-] , M. Brýla [-] , M. Pek [-] , J. Ranc [-] (46. P. Bruj [-] ) , P. Mach [-] , M. Chládek [-] , O. Skalski [-] , V. Černý [-] , D. Tupý [-] (80. M. Holeček [-] ) , V. Šejdl [-] (85. M. Bórik [-] )

ŽK: 19. D. Mošna - 68. M. Brýla , 88. M. Holeček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRAČMER Marek - OPALECKÝ Jiří, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Chrást ještě k jistotě záchrany nějaké ty body potřebuje, Zruč bojuje o medailové příčky. myslím, že by to mohla být remíza a prémiový bod pro hosty

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích