Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O záchranu hrající béčko Košutky zdemolovalo Hradiště deseti góly, sedm z nich vstřelilo už v první půli


Branky


10

Fotbalisté Košutky B na dálku bojují s Vochovem o vyhnutí se baráži o udržení. I před posledním kolem se v tabulce udrželi před svým konkurentem, když na domácím hřišti deklasovali Hradiště 10:1. Domácí soupeře zničili už v úvodu zápasu, vždyť už v 18. minutě vedli 5:0 a v poločase pak již 7:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka od začátku rozjela gólový kolotoč

Hned samotný úvod zápasu byl pro hosty jak z černého snu, který korespondoval s temnou oblouhou nad hřištěm. Přestože rozehrávali, po pěti zpětných přihrávkách chyboval stoper Pikhart, když nepřesnou přihrávkou "namazal" agresivně napadajícímu soupeři do šance. První střelu Miki Vávra vyrazil, na dorážku osamoceně dobíhajícího Hladíka už ale neměl šanci - 1:0. Šokující úvod ale pokračoval a Košutka hrála agresivně, rychle a přesně. Přesný opak hry Hradiště. Nicméně i tak  mohli hosté velmi rychle odpovědět. Domácí bek promáchnul balón a Krliš šel ze strany na bránu. Na jeho centr ve skluzu Dan Červený jen těsně nedosáhl. Neuspěl o chvilku později ani sám Krliš po Kočího přihrávce. V 8. minutě tak zvýšil na 2:0 Jan Pekník, když zůstal obránce Dendis na dva hráče soupeře sám a ti si poradili. Hradišťský Furár pak netrefil hlavou branku soupeře. O pár minut později se z trestného kopu prosadil domácí kanonýr Tomáš Pekník - 3:0, když golmanovi hostí balon vystřelený kolem zdi zaplaval a prošel vedle něj do brány. Po necelé čtvrthodině hry to bylo o tři branky a již v 16. minutě zvyšoval na 4:0 Milan Primas po Pytlíkově chybě a nedůrazu a o další dvě minuty později se po pěkné kombinaci na jeden dotek prosadil další hráč - Petr Kerndl - 5:0. Domácí byli pány na hřišti a jen Kočího průnik, který Frýdl zlikvidival a následná rána vysoko nad, byly odpovědí Hradiště. Bohužel se neprosadil ani Krliš, ani Dan Červený a tak mohl ve 23. minutě vsítit svoji druhou branku v zápase Tomáš Pekník, když Hradišťská obrana jeho náběh nezachytila a on šel sám na golmana, kterého přeloboval - 6:0.  Poločasovou hrůzu hostí dokonal Milan Primas dvě minuty před půlí, když po odvráceném rohu všichni bránící hráči vyběhli a po vráceném balónu zůstal Pytlík sám na čtyři hráče soupeře - 7:0. Domácí kralovali ve všem a my nevyužili ani své sporadické šance, ke kterým jsme se dostali - golman Frýdl pochytal i samostatné nájezdy.  

Hradiště se zlepšilo, v závěru ale neuniklo dvojcifernému skóre

Druhou půli začali hosté podstatně lépe, než první poločas. Domácí už je také tolik nenapadali a tak se jim hrálo o maličko lehčeji. Záblesk naděje na zkorigování přišel pro hosty v 51 minutě. Vítek Pikhart narýsoval parádní kolmici na rozběhnutého Patrika Kočího, ten po zemi předložil před branku, kde ve skluzu dopravil balón na místo určení o půli střídavší Filip Šperl - 7:1. Dále hra plynula bez výraznějších šancí, ty "běžné" situace obrany s oběma golmany v čele v klidu vyřešily. Brankostroj opětovně rozjeli domácí až v samém závěru zápasu. Pět minut po příchodu na hřiště se prosadil po prostrčení mezi beky a kličce golmanovi Morávek - 8:1. V poslední desetiminutovce pak uzavřeli účet zápasu Tomáš Pekník, který tak dovršil hattrick - 9:1 a další střídající hráč Martin Rybička zarovnal skóre na 10:1 po trestňáku, který Miki Vávra parádně vyrazil, ale Rybičkovu dorážku nikdo z obránců nepokryl.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (vedoucí mužstva): Rozhodujících bylo prvních 16 minut, kdy jsme nastříleli čtyři góly a tím udali jednoznačný směr toho utkání. Na soupeře jsme tedy vlétly s veškerou vervou a určitě nám pomohlo i to, že hosté neměli k dispozici brankáře. Soupeře jsme v úvodu přehrávali ve všech směrech, důrazem, kombinací, prostě vším. Klukům se nadmíru dařilo a zřejmě i ten aspekt brankáře pomohl k tomu, že měli výbornou produktivitu v zakončení. Od čtvrtého nebo pátého gólu se soupeř ze šoku trochu oklepal a i on se začal dostávat do šancí, které ale díky výborným zákrokům gólmana Frýdla neproměnil. To byl další důležitý moment, že jsme soupeři neumožnili se nějakými góly dostat zpět do zápasu a místo toho ještě do přestávky navýšili až na 7:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, abychom se neuspokojili a ještě si zápas případně nezkomplikovali. Soupeř sice snížil na 7:1, nicméně my hráli svou hru, kdy už jsme se nikam nehnali. Také jsme prostřídali hráče, aby si zahráli všichni. Řekl bych, že Hradiště mělo po přestávce trochu více ze hry, ale za toho stavu se těžko hraje, a když se vám nedaří, tak vám to tam prostě nespadne. Naopak nám se vydařilo všechno. I v té pozměněné sestavě jsme tak v závěrečné čtvrthodině ještě navyšovali náskok, kdy jsme dokázali každý protiútok proměnit. Soupeř mě přitom směrem dopředu překvapil. Výrazně omladili a na úroveň soutěže mají šikovný mančaft. Hlavně jejich krajní hráči jsou velmi rychlí a technicky vybavení a určitě mají před sebou budoucnost. Nebudu zastírat, že jsme byli posíleni hráči áčka, kteří byli na hřišti velmi znát.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Domácí vyhráli zcela po zásluze a nám nezbývá než jim pogratulovat nejen k výsledku, ale i k předvedené hře. Byly daleko lepší a my hráli především v první půli velmi špatně, naivně. Nic na tom nemění ani skutečnost, že Kušutečtí hráli v sestavě posílené o pár borců z "A" týmu. Takhle prostě hrát nemůžeme. S takovým výkonem bychom nedosáhli ani na první tři pozice čtyřčlenné "C" skupiny městské soutěže. Nezbývá, než se sebrat, poučit se ze hry Košutky a soustředit se na poslední zápas, který nás čeká v sobotu na domácím trávníku, když do Hradiště dorazí Zruč.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - R. Mráz [-] (66. L. Stupka [-] ) , J. Brejcha [-] (63. R. Pangrác [-] ) , M. Primas [-] , M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , V. Sirotek [-] (70. T. Morávek [-] ) , Z. Hladík [-] , P. Kerndl [-] (56. M. Rybička [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - P. Kočí [-] , D. Vávra [-] (43. F. Šperl [-] ) , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] (46. M. Valeček [-] ) , M. Beránek [-] (74. M. Drahoňovský [-] ) , J. Ženíšek [-]

Hráči zápasu: D. Frýdl , T. Pekník , M. Primas .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Levý Vítek - LANGMAJER Martin (N), HOUDEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2018 08:59
Chtěl bych jednak poděkovat kolegovi Holému za pozitivní hodnocení našeho mančaftu i přes vysokou výhru a velký obdržených branek. Jen mírně upravím informaci o našem brankaři. Miki golman rozhodně je. Je sice velmi mladý, ale na jaře odchytal kompletní vítězný pohárový program. Bohužel byl celý předešlý týden na antibiotikách a ani v den zápasu mu nebylo zrovna nejlépe. Nicméně zápas odchytal v rámci svých momentálních možností, které v porovnání s kolegou Frýdlem na druhé straně hřiště mohly vypadat jako špatný výkon. Hlavní vinu na vysoké porážce na naší straně ale golman rozhodně nenese, v tomto se jej musím zastat.
Ať se daří, pánové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

domácím nic nedarujeme, stále máme na dosah medailové umístění. doufám, že se někteří marodi uzdraví a na Košutce vyhrajeme

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza