5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice vysoko přehrály rezervu Košutky a poslaly ji do baráže!


Branky


38. J. Kanta , 42. T. Voves , 45. P. Vacek , 60. J. Kanta , 65. J. Tesař
11

Fotbalisté rezervy Košutky v nedělním zápase v Liticích na dálku bojovali s Vochovem o vyhnutí se baráži o udržení. Svou úlohu ale vůbec nezvládli, prohráli hladce 0:5 a tak je čeká dvojzápas o udržení v městském přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svůj nápor zužitkovali třemi góly v závěru poločasu

Hráči Košutky věděli, že pokud v Liticích zvítězí, tak se baráži vyhnou. Domácí jim ale nechtěli, jak už avizoval v naší tipovačce jejich kapitán Pavel Vacek, nechat nic zadarmo a to se od začátku utkání potvrzovalo. Litice tak byly v úvodním dějství lepším týmem a přitlačily soupeře na jeho polovinu. Domácí ale dlouho neproměňovali šance a střeleckou smůlu prolomili až v závěru poločasu. Ve 38. minutě se konečně prosadil aktivní Jiří Kanta a ještě do přestávky se stačili trefit také Tomáš Voves a kapitán Pavel Vacek. Poločasové skóre 3:0 bylo zaslouženým vyústěním dění na trávníku.

Litice přidaly ještě dva góly

Ani ve druhém dějství se hra nijak nezvedla. Hosté tak mohli jen doufat, že Vochov nedokáže v souběžně hraném zápase porazit vedoucí Slovan. Domácí tak měli řadu dalších příležitostí k navýšení náskoku. Několik si jich vypracoval i Jiří Kanta a byl to právě on, kdo po hodině hry zvýšil na 4:0. O pět minut později se pak prosadil ještě Jiří Tesař, jenž přišel na trávník až po poločasové přestávce. Další gól už v utkání nepadl a Litice tak přehrály béčko Košutky jednoznačně 5:0. Vochov navíc porazil Slovan 2:1 a baráž tak zbyla právě na Košutku.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Konečně jsme hráli fotbal podle mých představ. Kluci bojovali a bavilo je to. Košutka přijela s tím, že potřebuje vyhrát, aby se vyhnuli baráži, ale kluci je přejeli opravdu suverénně. Ještě jsme spoustu šancí nedali… S postavením v tabulce můžeme být celkem spokojeni. Herní projev, když nebudu počítat nedělní zápas, tak dobrý nebyl. I když jsme vyhráli, tak to většinou bylo ubojované. Během sezóny jsme měli hodně zraněných a hlavně jaro bylo v tomto směru problematické.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - T. Voves [-] (66. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (55. L. Fořt [-] ) , J. Krejcar [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Forman [-] , J. Tykvart [-] , J. Krejčí [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - L. Stupka [-] , P. Macht [-] (63. M. Mareš [-] ) , P. Kerndl [-] , J. Kalaš [-] (46. Z. Hladík [-] ) , P. Arnošt [-] , M. Džilič [-] , T. Vávro [-] , R. Mráz [-] (46. D. Krinke [-] ) , T. Pekník [-] (27. J. Blažejovský [-] ) , J. Pekník [-]

ŽK: 80. J. Tesař - 75. P. Arnošt .
Hráči zápasu: J. Kanta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Buša Milan - NEŠPOR Petr, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Košutka si prosadila na svazu neděli, aby přijela s půlkou A týmu, ale my jim nic zadarmo nedáme... Věřím, že je stejně porazíme a pojedou s domů s prázdnou.

14. 6. 2018 21:41
Souhlasím s týmovým kolegou, v neděli bude ještě drtivá většina Áčka vylitá jak váza na gerbery.
14. 6. 2018 21:37
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město
Půlka Áčka by přijela v sobotu, páč nám o nic už nejde... Ale jelikož máme v sobotu dokopnou, tak se půla áčka bude ještě v neděli po poledni potloukat po místních nálevnách a druhá bude ležet někde v deliriu...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů