2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov připravil Slovanu jedinou jarní porážku a slaví záchranu v městském přeboru!


Branky


9

Po podzimu téměř odepsaní fotbalisté Vochova korunovali svou jarní jízdu za záchranou výhrou 2:1 nad prvním Slovanem, jehož hráči tak museli překousnout první jarní porážku. Jelikož rezerva Košutky vysoko prohrála na půdě Litic, posunuli se Vochovští v tabulce na dvanáctou příčku a nakonec se tak vyhnuli baráži o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koželuh poslal Vochov do vedení

Fotbalisté Vochova byli po podzimní části soutěže jasnými aspiranty na sestup. Během jara však předvedli fantastické zmrtvýchvstání a před utkáním s nejlepším týmem soutěže, plzeňským Slovanem, měli na kontě šest výher v řadě. K vyhnutí se baráži potřebovali Vochovští zvítězit a zároveň museli doufat, že rezerva Košutky prohraje v Liticích.

 

Hráči Vochova také začali s velkým nasazením a od začátku se tak hrál rušný fotbal, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Přeci jen aktivnější byli domácí, v jejichž prospěch jistě hrála také větší motivace a ve 38. minutě se i ujali vedení, když chybu v rozehrávce Slovanu ztrestal Jan Koželuh. Do šaten se odcházelo za stavu 1:0.

Na Vávrův zásah rychle odpověděl Šenigl, vyrovnat už však Slovan nestačil a Vochov mohl slavit záchranu

Po změně stran se hrál nadále dobrý fotbal a hrozit se snažily oba celky – Slovan oproti úvodnímu dějství rozhodně přidal na aktivitě. Domácí už mohli podle průběžného stavu z Litic tušit, že pokud vyhrají, tak se vyhnou baráži. Výsledek byl ale dlouho na vážkách. Až v 83. minutě Vochov alespoň na chvíli uklidnil navrátilec David Vávra, ale hosté ještě o dvě minuty později pocuchali nervy soupeře snížením Davida Šenigla. Vyrovnat už ale Slovan nestačil a po závěrečném hvizdu se mohli vochovští fotbalisté radovat. Košutka B totiž schytala v Liticích debakl 0:5 a právě na její úkor se tak vyhnuli baráži o udržení v soutěži. Slovan tedy nakonec neudržel jarní neporazitelnost a se soutěží se rozloučil porážkou.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Byly to nervy! Neměli jsme k dispozici středovou zálohu starých mazáků, ale naopak se nám vrátili staří borci Klein a Vávra. Ten dokonce skóroval a několik dalších šancí neproměnil. V prvním poločase se hrálo nahoru – dolů s tím, že jsme měli více ze hry my. Ve druhém poločase se soupeř snažil, chtěli nám to hodně znepříjemnit. Nakonec jsme to dohráli a za to jsme rádi, byť soupeř dvě minuty po našem druhém gólu snížil. Ještě to pro nás bylo hodně dlouhé, ale vyšlo to. Výsledek Košutky jsme nečekali. Hlavně skóre 0:5 pro nás bylo velkým překvapením. Na konci nás potěšila ta šňůra výher, kterou jsme udělali. V jarní tabulce bychom skončili třetí, takže nakonec můžeme být spokojeni.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Byl to náš nejhorší jarní výkon. Přijeli jsme tam jako profesoři s tím, že už nám o nic nejde. Chtěli jsme udržet jarní neporazitelnost, ale domácí si vítězství určitě zasloužili, protože do toho dali srdíčko. Bylo vidět, že hrají o vyhnutí se baráži a za těmi body šli daleko důrazněji než my. My zápas spíše jen odehráli. O nějakém nasazení nemůže být z naší strany ani řeč. Na oba góly jsme jim nahráli špatnou rozehrávkou… Když nebudu počítat toto utkání, tak jsem se sezónou maximálně spokojený. Na jaře jsme až do posledního zápasu neprohráli a ztratili tři body jen za remízy. V těch zápasech jsme za body šli a sehráli nádherné duely jako ve Zruči nebo na Smíchově.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Ausberger [-] , . Koželuh [-] (46. Z. Klein [-] ) , J. Fiala [-] , E. Mirga [-] (46. D. Vávra [-] ) , T. Mottl [-] , D. Konáš [-] , M. Klement [-] , M. Veber [-] , T. Hošek [-] , J. Calta [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - M. Vričan [-] , M. Ráb [-] , L. Mareška [-] , D. Šenigl [-] , J. Nosek [-] (46. V. Rak [-] ) , O. Žák [-] , J. Reischig [-] , M. Cigler [-] , M. Sartorius [-] , P. Bouřil [-]

ŽK: 44. E. Mirga - 82. O. Žák .
Hráči zápasu: D. Vávra .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ŠLAUF Jiří, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Domácí potřebují bodovat naplno. Věřím, že uspějí a baráž se jim vyhne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích