Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Havlíček přispěl hattrickem ke chlumčanské výhře


Branky


1

První dubnovou neděli za typického aprílového počasí odstartovala jarní část sezóny okresního přeboru Plzeň – jih. 15. kolo zavedlo smolivecký tým na hřiště TJ Keramika Chlumčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k dosavadním výsledkům domácích se dal pro Smolivec očekávat nepříjemný zápas, o to více umocněný neúplnou sestavou Smolivce. Asi nejvýznamnější změnou je post gólmana, kdy se do branky namísto zraněného Karla Dražana musí na několik zápasů uvolnit Pavel Panýrek, který pozici náhradního brankáře zvládne určitě perfektně, nicméně bude velkou ztrátou jako hráč v poli. 

 

Na otevření skóre zápasu nemuseli diváci čekat dlouho, postaral se o to hned v 8. minutě Jagerčík, který po přihrávce bratří Strejců nezaváhal a nedal domácímu gólmanovi šanci. Chlumčany však neztratily krok a dokázaly hned po 4 minutách hracího času odpovědět. Svůj náskok postupně navyšovaly až na konečných 3:1 po prvních 45 minutách. Keramika vždy trestala chyby, góly tak nepřicházely z vyložených šancí, a to i díky mírné převaze našich hráčů.

 

V druhém poločase přitáhl otěže zápasu Starý Smolivec výrazněji, dostával se do gólových příležitostí, kterým chyběla už jen trocha štěstí, aby byl překonán gólman Hůla. Za zmínku stojí opět pěkná akce Pepy Jagerčíka, břevno Martina Hrkela nebo dvě parádní dalekonosné střely Ondry Šustra. Druhá půle přinesla nakonec 2 góly, a to každý na jedné straně hřiště. Za Starý Smolivec to byl Karel Bouše, který v 85. minutě po pokutovém kopu srovnal skóre na konečných 4:2. 

 

Souboj druhého týmu tabulky s oslabeným Starým Smolivcem přinesl fotbal, který herním obrazem nekorespondoval s konečným výsledkem. Ale v tomto případě platila dvě pravidla, a to, že za chyby se platí a dále, že fotbal se hraje na góly. Aprílový déšť tedy napršel štěstí na hřiště Keramiky a přinesl jí tak cenné 3 body. Nutno ale pochválit jedenáctičlenný tým Starého Smolivce, který za daných podmínek předvedl dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Smolivec
Petra Kubecová: Jako hráče utkání nominujeme Josefa Jagerčíka za parádní úvodní branku, neproměněnou, ale parádní akci a celkově za odmakaný výkon při zápase.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] (80. J. Houška [-] ) , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] (72. K. Dolanský [-] ) , M. Kanát [-] (76. [-] ) , L. Jeslínek [-] (65. M. Kubík [-] ) , D. Štolle [-] , P. Šmíd [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

SK Starý Smolivec
P. Panýrek [-] - M. Hrkel [-] , J. Jagerčík [-] , J. Strejc [-] , O. Šustr [-] , F. Růt [-] , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-] , P. Nachtman [-]

ŽK: 26. T. Beníček , 63. L. Jeslínek , 64. D. Štolle .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KASTNER Jaroslav (N), OSTŘÍŽ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2018 17:07
Styděl bych se napsat takovou nepravdivou reportáž !!!