4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Staříč doma přejel Bašku


Branky


2

Situace v tabulce nasvědčovala tomu, že to bude jednoznačná záležitost hostí. Baška totiž přijela do Staříče jako 5.celek tabulky a v utkání měla být jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první rozvlnil síť Pešek

Diváci si na stadionu ani pořádně nestihli koupit pivo a už se mohli radovat z úvodní branky domácího celku. Jukl ve 3.minutě na hranici vápna skvěle napadal beka hostí a vybojoval na něm míč, který zatáhl do vápna, nahrál do nohy Peškovi, a ten míš z první zatočil k pravé tyči. Gólman Škarabela se po jeho střele z úrovně penalty jen ohlédl. Hra byla v prvních minutách velmi rozkouskovaná, jelikož hráči hostí hodně často po ostřejších zákrocích zůstávali ležet.

V 36.minutě musel střídat zraněný bek domácích Zátopek a místo něj přišel Hradil Jakub.

Povedená "šestiminutovka" rozhodla zápas

Druhá půle začala dlouhým nákopem hostí, kteří však z tohoto pokusu nic nevytěžili. A tak se ke slovu postupně dostávali domácí. V 63.minutě se dostal ke střele na zadní tyči po centru z rohového kopu domácí kapitán Jukl, který sklepl míč do brány na zadní tyči. Hosté se vehementně dožadovali odpískání ofsajdu, z čehož nakonec vyústil konflikt mezi hráči Bašky a rozhodčími utkání. Tento konflikt vygradoval fackou, kterou dal hostující Jan Šponiar pomeznímu a uviděl za to červenou kartu a oslabil tak svůj celek. 

Jak se ukázalo tak levý bek svůj tým výrazně oslabil. Na pravé straně z pohledu Staříče vznikla prázdná dálnice, kterou prakticky z další akce domácích proměnil Jakub Hradil, kterého vyslal skvělým pasem do úniku Kaulinec a zvýšil tak střelou na zadní tyč už na 3:0 pro domácí. Hráči Bašky byli v tu chvíli na ručník. Nicméně se vzchopili a domácí po třetí brance malinko ubrali na tempu a Baška začínala hrozit. Všechny pokusy ale končily na výborně chytajícím brankáři Smetanovi. Tomu nedělalo problém vychytat útočníky Bašky v samostaných únicích, střelách z bezprostřední blízkosti či je do úniku nepustit včasným vyběhnutím.

Poslední hřebíček do rakve přišel v 69.minutě kdy se do úniku dostal Musálek a upravil tak skore na 4:0 pro domácí. Kdo se díval na tabulku před utkáním asi nečekal takový debakl, jaký zde hosté utrpěli.

Hosty tato branka definitivně nalomila a závěr utkání už byl spíše takovou diskuzí mezi hráči Sokola Bašky a sudími a na skóre 4:0 se už dál nic neměnilo a Staříč si tak připsal důležité 3 body v cestě za záchranou.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - S. Musálek [-] (86. L. Baran [-] ) , J. Morys [-] , P. Kocich [-] , L. Kaulinec [-] (85. Z. Říha [-] ) , M. Pešek [-] , T. Quitt [-] , P. Jukl [-] , J. Vandas [-] , D. Zátopek [-] (36. J. Hradil [-] ) , J. Michna [-] (82. T. Konečný [-] )

TJ Sokol Baška
P. Škarabela [-] - M. Pokluda [-] , M. Baran [-] , K. Hradil [-] , D. Baran [-] - T. Dudek [-] (70. L. Meisner [-] ) , J. Šponiar [-] , J. Michálek [-] , A. Šponiar [-] - P. Novák [-] (86. C. Blažek [-] ) , L. Sloboda [-] (70. T. Brabec [-] )

ŽK: 47. J. Vandas - 22. A. Šponiar , 63. T. Dudek , 81. D. Baran . ČK: 63. J. Šponiar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šašinka Jan  - NĚMEC Petr, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích