2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec v Palkovicích kousal, na body to však nestačilo


Branky


76. R. Merta , 77. T. Kozel - 90. M. Kantor
2

Málokdo by čekal, jak těžká "šichta" čeká hráče Palkovic v duelu s adeptem na sestup Bukovcem. Domácí se na výhru nadřeli více, než sami asi očekávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Hezké jarní počasí a přijatelný soupeř - to byl předpokládaný scénář sobotního fotbalového odpoledne v Palkovicích. Počasí se vyplnilo, přijatelný soupeř už méně. Trenéra Petra Baumana trápily v týdnu i starosti se sestavou. K dlouhodobě zraněnému Vrtnému přibyli po utkání v Návsí také  H.Huška , a T.Habrnál. Ne zcela fit do utkání nastoupili D.Kusý, T.Skurka a J.Lesniak.

Na časomíře svítila 1.minuta,když domácí obrana "vyklidila" svoji pravou stranu a umožnila hostům samostatný nájezd na brankáře Smolíka. Ten ale nakonec zasahovat nemusel, střela se naštěstí nevešla mezi tři tyče domácí branky. Sestava domácích nedokázala dostat hosty

pod předpokládaný tlak, hra byla rozháraná, provázela ji řada chyb a nepřesností na obou stranách. První šance domácích přišla ve 23.minutě, když po akci Kusého dobře vystřelil Kocúr a dorážku už nedokázal Strack dostat za záda hostujícího gólmana. Ve 27.minutě se blýskl výborným obranným zákrokem Slíva, když zastavil slibně se vyvíjející šanci hostů. Chvíli na to se ve výhodné příležitosti ocitl domácí Kusý, ale jeho střela z úhlu letěla nad bránu hostů.

Tři branky v posledních patnácti minutách

Druhý poločas začal svižně. Už ve 46.minutě mohl Strack otevřít skóre zápasu, ale hostující brankář se vyznamenal. Hosté odpověděli zvýšenou aktivitou a v 55.minutě se mohli dostat do vedení. Proti byl však výborný Smolík, který zlikvidoval samostatný nájezd útočníka Bukovce.

Ani domácí nezůstávali pozadu. V 58.minutě Slíva a v 62.minutě Kocúr zaměstnali svými střelami brankáře hostů. Zdálo se, že kdo dá gól,vyhraje. Blíže k němu měli hosté v 64.minutě. Střelu Krenželoka však bravurním zákrokem vytěsnil domácí Smolík na rohový kop. Rozhodující momenty zápasu přišly v 76. a 77. minutě. To nejdříve Roman Merta, který se nejrychleji zorientovával po závaru v pokutovém území a střelil vedoucí branku domácích. Za minutu na to po rychlé kombinaci Merta - Burda - Kozel Palkovice vedly 2:0, kdy střídající Kozel střelil svou první branku za Palkovice.  Snaha hostů o zkorigování výsledku došla k naplnění až v 90.minutě, kdy na konečných 2:1 upravil hostující Marek Kantor.

zdroj: https://fkpalkovice.wixsite.com/fotbal/clanky/palkovice-bukovec-2-1-0-0



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Vlasta Martínek: Zisk 6-ti bodů ze dvou jarních utkání je pro Palkovice výborným počinem.Hodně znepokojujícím je však aktuální stav hráčského kádru.Snad se brzy na hřiště vrátí oba Honzové - Huška s Vrtným, kteří by měli zvýšit ofenzívní sílu Palkovic. Vítězství domácích bylo nakonec zasloužené, chtěli více vyhrát, což se jim nakonec i podařilo.




Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Király [-] , R. Kocúr [-] , L. Slíva [-] , D. Kusý [-] (68. T. Kozel [-] ) , P. Burda [-] , M. Garba [-] (56. T. Skurka [-] ) , P. Strack [-] (86. J. Lesniak [-] ) , R. Merta [-] , T. Vyvial [-] , L. Magera [-]

TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - J. Volný [-] , V. Vavřač [-] , B. Mucha [-] (89. R. Lysek [-] ) - J. Koper [-] , J. Krenželok [-] , L. Lysek [-] , M. Fikáček [-] (61. A. Vacek [-] ) , J. Kluz [-] (75. R. Zogata [-] ) - M. Kantor [-] , J. Marekwica [-] -

ŽK: 15. P. Király , 83. R. Merta - 15. J. Kluz , 18. L. Lysek , 44. J. Krenželok .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích