Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice využily špatnou formu Bašky


Branky


2

Palkovice zavítaly do Bašky. Hráčům Bašky se na jaře vůbec nedaří a tabulkový propad nezastavili ani proti Palkovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól a vedení domácích

Začátek utkání připravil šok početné skupině palkovických fanoušků. Už ve 3.minutě po závaru před brankou Smolíka fauloval Strack domácího útočníka a rozhodčí Nytra zcela oprávněně nařídil pokutový kop. Domácí Šponiar jej bezpečně proměnil a domácí šli do vedení - 1:0. Po úvodní brance byla hra v poli poměrně vyrovnaná, s přibývajícím časem se ale stále více prosazovali hosté. Ve 23.minutě zahrával Jan Huška rohový kop a jeho přesný centr usměrnil Přemysl Strack krásnou hlavičkou do sítě domácích - 1:1. V době narůstajícího tlaku hostů hrubě chyboval Roman Merta a po nedorozumění s gólmanem Smolíkem ve 35.minutě domácí zvýšili Slobodou na 2:1. Krátce na to se po střelách Lukáše Slívy a Františka Musila vyznamenal domácí gólman.

 

Do kabin šla mužstva za stavu 2:1.

Slíva řídil obrat

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou palkovických fotbalistů. Ve 46.minutě JanHuška z trestného kopu vybídl k výbornému zákroku gólmana Platoše. Za dvě minuty na to opět Huška už Platoše překonal, ale jeho nádhernou technickou střelu ze 40 metrů zastavila pravá tyč domácích. Palkovická záloha stále více soupeře přehrávala a střel na gólmana Platoše přibývalo. Běžela 57.minuta, když Lukáš Slíva z dobrých 30-ti metrů vyslal nechytatelnou "pumelici" na domácí branku a vymetl pravý horní roh - 2:2. Od této chvíle hosté ovládli hru a domácí hrozili jen z několika brejků. V 77.minutě domácí stoper Hradil nesmyslně fauloval v rohu pokutového území a následovala penalta. K té se postavil nejlepší hráč na hřišti Lukáš Slíva a nechytatelnou střelou překlopil vedení na stranu hostů - 2:3. Zkázu domácích pak završil Michal Garba,který v 84.minutě zvýšil na konečných 2:4. Přes další šance Palkovic se na konečném skóre již nic nezměnilo.

zdroj: https://fkpalkovice.wixsite.com/fotbal/clanky/ba%C5%A1ka-palkovice-2-4-2-1



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Vlasta Martínek: Za předvedený výkon zaslouží pochvalu všichni hráči hostů. Jistotou byl jako vždy brankář Pavel Smolík, v obranné čtveřici si velmi dobře vedl debutující Warzecha spolu s Musilem.V záloze kralovali Slíva s Huškou .Zvláště výkon Lukáše Slívy byl excelentní a obě jeho branky byly ukázkové, patřící spíše na ligové trávníky.




Sestavy


TJ Sokol Baška
R. Platoš [-] - D. Baran [-] , K. Hradil [-] - T. Podžorný [-] (29. J. Šromek [-] ) , A. Šponiar [-] , J. Michálek [-] - L. Meisner [-] , T. Brabec [-] , L. Sloboda [-] , P. Novák [-] (8. V. Korbáš [-] ) - L. Vavřík [-] (79. C. Blažek [-] )

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Strack [-] (59. M. Garba [-] ) , J. Huška [-] , L. Slíva [-] , T. Kozel [-] (86. J. Lesniak [-] ) , P. Burda [-] , R. Kocúr [-] , F. Musil [-] , R. Merta [-] , J. Warzecha [-] , L. Magera [-]

ŽK: 71. L. Meisner - 43. F. Musil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NYTRA Aleš - OSTŘANSKÝ Petr, PÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích