3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice porazila Kobeřice


Branky


2

Hlavnice si během zápasu vypracovala trojbrankový náskok. Kobeřice korigovaly skóre až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpolední dohrávala Hlavnice s rezervou Kobeřic zápas 16. kola, které bylo odloženo kvůli klimatickým podmínkám. Hrál se bezstarostný fotbal, protože oběma mužstvům už o nic nešlo. V prvním poločase si obě mužstva vypracovala několik šancí, v nichž byla Hlavnice úspěšnější, protože se jí dvě podařilo proměnit. U Kobeřic v zahazování šancí hrálo prim trio Antonín Kubný, Stuchlík a Janík. Tito tři ale nenazuli ale střelecké kopačky. V dresu Hlavnice hrál hlavní housle hlavně David Liška, který taky ve 12. minutě poslal Hlavnici do vedení, když se po centru Ochrany trefil z první do sítě - 1:0. V dalším průběhu poločasu se David Liška objevil dvakrát v šancích, ale jednou nepřehodil brankáře Stříbného a jednou ho pouze nastřelil. Pět minut před poločasem se David Liška výstavně trefil do brány a navýšil vedení domácích o dvě branky - 2:0.

 

Ve druhé části pokračovala obdobná partie. Kobeřicím se velmi dlouho nedařilo protrhnout střeleckou smůlu. Hlavnice hned zpočátku zahodila šanci Ochranou. Do tříbrankového vedení poslal domácí svátěční střelec Lukáš, když se po nahrávce Davida Lišky dokázal nadvakrát prosadit a zaznemanat tak svou první trefu v dospělém fotbale - 3:0. Kobeřice snížily až šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Janík dostal pas za obranu a obhodil domácího gólmana Gebauera - 3:1. V závěru mohl ještě zápas zdramatizovat Antonín Kubný, který ale zatřásl jen břevnem. Na druhé straně naopak mohl vedení navýšit s chutí hrající David Liška, který ale orazítkoval jen tyčku. Zápas tak dospěl k výhře Hlavnice. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Fotbal to byl pohodový. Nastoupili jsme pouze v jedenácti lidech, protože pět už bylo na dovolených. Navíc jsme museli povolat jednoho ze staré gardy. Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme měli více šancí.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Oběma týmům už o nic nešlo, tak jsme si řekli, že si zahrajeme pěkný fotbal, což se taky povedlo. Šancí bylo dost, jen my jsme nebyli moc produktivní.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Hendrych [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , P. Jaksch [-] (73. P. Rychta [-] ) , D. Haas [-] , P. Martinček [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , P. Wolf [-] , J. Lukáš [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Otlík [-] , R. Hahn [-] (73. A. Lasák [-] ) , A. Kubný [-] , R. Stuchlík [-] , R. Gargoš [-] , L. Jašek [-] , P. Ullrich [-] , P. Kubný [-] (46. M. Kubeša [-] ) , J. Janík [-] , J. Bečica [-] (66. D. Lasák [-] )

ŽK: 68. D. Liška , 84. Z. Vrána - 34. R. Gargoš .
Hráči zápasu: D. Liška - A. Kubný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HUDEČEK Lukáš, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: remíza

Hlavnice loňskou zimu měla katastrofální a podle toho vypadal také start. Kobeřice navíc by mohly mít ještě zpočátku sezóny čerstvé hráče, a tím by to mohla být plichta.