Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2018 16:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina si v posledním zápase zajistila záchranu


Branky


2

První poločas skončil nerozhodně. Ve druhém dala Štítina dvě branky a mohla slavit záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce odloženého prvního jarního kola nám šlo o přežití v okresním přeboru. Jen body nám zaručovaly zachováni v této soutěži. Museli jsme je získat proti soupeři ,který se "slunil" na páté příčce tabulky a měl své kvality! Zápas taky přijela shlédnout početná divácká enkláva z Otic, kterých se besprostředně týkaly sestupové starosti. Museli uznat, že naše bojovnost a touha po vítězství byla větší než u Litultovic. Vlétli jsme na ně odhodlaně od první vteřiny. Už při první návštěvě správce pokutového území Marka Tenglera hýbeme se skóre. Halška nejlépe načasoval náběh za obranu při trestném kopu Dominika Watzlavika a umístěnou střelou na zadní tyč rozjásal místní fandy - 1:0. Jenže.V další minutě hry při naší špatné rozehrávce ve středu zálohy získal míč Jan Tengler a vyslal do úniku Raschku, který nepohrdne nabídnutou šancí - 1:1. Diváci jenž se zpozdili u pokladen nebo občerstvení, neviděli dva góly. Paradoxně se už do poločasu nikdo další netrefil, ačkoli šancí bylo dost. Dominik Watzlavik po přenesení pasu Marka Vitáska, netrefil ideálně loptu. Vitásek svou střelu napálil vysoko nad. Třicet minut jsme byli daleko více na půli Litultovic ale do šaten jsme mohli kráčet s dvou gólovým zářezem. Naskočila pětačtyřicátá a Tenglerovu dělovku s vypětím všech sil zlikvidoval na roh Martin Vitásek!!

 

Hosté prospali oba nástupy do hry. I po přestávce, hned ve 47. minutě inkasují. Zahráváme rohový kop a nestor Štítinského fotbalu Halška opět, tentokrát hlavou překonává náhradního gólmana Marka Tenglera - 2:1. Podruhé v zápase míří Marek Vitásek vysoko nad, tentokrát po příhře Škrocha. A poté ho napodobil Stoklasa střílejíci v záklonu. Watzlavikův přímý kop těsně míjí levý roh brány. Uklidnění v místních řadách nastalo až deset minut před koncem. To vzorně spolupracovali Dominik Watzlavik s Markem Vitáskem.Od půlicí čáry si několikrát mezi obránci vyměnili přihrávky, až před Watzlavikem zívala (skoro) prázdná kisna - 3:1! Bylo "vymalováno". Po skončení zápasu mohla v řadách domácích vypuknout nefalšovaná euforie.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Naše záchranářská mise skončila až tím úplně posledním kolem. Celou sezónu od 12.8.2017, dvacet pět kol jsme byli na sestupu. Poprvé jsme se vyhoupli do "klidných" pater až úplně tím posledním možným zápasem v ročníku!!! Po zpackaném podzimu, (6 bodů a sedm vstřelených branek) kdy v záchranu věřila jen malá hrstka lidí, vstáváme ze dna a věřím, že v další sezóně nachystáme chutnější fotbalové menu pro naše věrné!!

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Přijeli jsme hodně ve slepené sestavě, kdy jsme hráli s pěti dorostenci v sestavě. Zápas to byl takový na obě strany. Slabý výkon podal rozhodčí, ale na obě strany. Domácí hrozili hlavně ze standardek, které se jim podařilo i proměnit.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Kubánek [-] (88. R. Popek [-] ) , V. Watzlavik [-] , P. Škroch [-] (68. M. Figeczki [-] ) , P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , D. Watzlavik [-] , F. Graf [-] , A. Skrbel [-] (63. L. Postulka [-] ) , T. Halška [-] , P. Kunczik [-]

TJ Sokol Litultovice
M. Tengler [-] - J. Honig [-] (68. A. Balek [-] ) , M. Procházka [-] , T. Štrbík [-] (84. K. Raida [-] ) , J. Čermín [-] , O. Haas [-] , M. Šeuer [-] , P. Fiala [-] , J. Tengler [-] , L. Hlub [-] , J. Raschka [-] (64. S. Konečný [-] )

ŽK: 44. D. Watzlavik - 39. M. Procházka , 54. J. Čermín .
Hráči zápasu: T. Halška - L. Hlub .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HLADÍK Miroslav, HRUBÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Šítina má tým, který je skutečně vhodný pro nižší ligu a tady svou nevyváženost jen dokazuji.