P. Cojg 2. (p.)
P. Ševior 88. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vydolovala výhru


Branky


2. P. Cojg (p.) , 88. P. Ševior (p.) - 26. M. Šuhajík , 61. L. Lyčka , 82. L. Lyčka
2

Březová dokázala otočit třemi góly vedení Hněvošic, které už jen v závěru korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas okresního přeboru tohoto ročníku, přineslo utkání mezi sestupujícími Hněvošicemi a Březovou. Vstup do zápasu měla lepší domácí družiny, když hned ve druhé minutě byl faulován v hostujícím pokutovém území Vitásek, a Pawel Cojg nabídnutou šanci s přehledem využil a otevřel skóre - 1:0. Hosté odpověděli nepřesnými střelami Martina Šuhajíka, Lichovníka mladšího a kapitána Šustka. Kolem 20. minuty naopak na druhé straně pálili slepými náboji Ševior s Vránou. Ve 26. minutě se Březové podařilo vyrovnat, když si na přímý volný kop naběhl Martin Šuhajík a hlavou zatloukl balon do sítě - 1:1. Do konce prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo a poločas skončil nerozhodně. Ve druhém poločase se podařilo postupně Březové odskočit až na dvoubrankový rozdíl. Po hodině hry se dostal k míči na hranici šestnáctky Lumír Lyčka, který střelou k tyči nedal brankáři Hartmannovi žádnou šanci - 1:2. Hněvošice mohly vyrovnat v 68. minutě, ale po rohu Vrány hlavičkoval Ševior těsně nad bránu. V 82. minutě navýšil vedení hostú Lumír Lyčka, který doklepl balon do kasy - 1:3. V 85. minutě se zjevil v šanci domácí Vavřinčík, kterého vylapal brankář Hromada. Dvě minuty před koncem vlítl do šestnáctky Stříbný, který byl poslán k zemi a pentli s klidem proměnil Ševior - 2:3. Hněvošice si ještě v závěru vypracovaly šanci, ale ta vyšla nazmar a Březová už tři body udržela.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Na úvod to byl jeden faul za druhým na obě strany. Pak už to byl docela pěkný fotbal, bohužel v náš neprospěch. Hosté vyhráli zaslouženě, protože měli více šancí, a o gól byli lepší.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Včera jsem hráli turnaj Březových a byli jsme dost unaveni, a výhru jsme doslova vydřeli.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (74. P. Kvita [-] ) , F. Šumník [-] (46. J. Stříbný [-] ) , D. Buchta [-] (82. B. Cojg [-] ) , A. Vavřinčík [-] , P. Cojg [-] (54. Š. Čirž [-] ) , M. Konig [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] (84. R. Krejčí [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] (46. J. Lichovník [-] ) , L. Lyčka [-] (90. I. Lyčka [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] (52. D. Sommer [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 12. D. Buchta , 89. J. Stříbný - 90. P. Cihlář .
Hráči zápasu: P. Ševior , M. Konig - J. Lichovník .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Hněvošice sice mají široký, ale nestabilní kádr. Březová hraje fotbal pohledný a proto bude úspěšná.