Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si tenisově poradil s Dobroslavicemi


Branky


24

Dobroslavice sice vedly, ale Budišov ještě před pauzou otočil, a po ní přidal ještě další čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Budišova potvrdil svou dominanci a díky zaváhání svých pronásledovatelů už v tabulce kraluje o jedenáct bodů. Dobroslavice v prvním poločase hodně zlobily, hrály obětavě, a někdy až přepálily své síly, které jim pak chyběly. Ve 13. minutě se v první šanci zjevil budišovský Vondrouš, ale přestřelil. Do vedení tak šly Dobroslavice po 20. minutách do vedení, když se po autu dostal balon k Vovesovi, který z otočky uklidil míč na přední tyč do sítě – 1:0. Pak mohly ještě Dobroslavice navýšit skóre, ale Krása samostatný nájezd útočníka vychytal. Ve 35. minutě poslal přímý kop, který byl nařízený po faulu na Hudečka, přesně do šibenice Pizur – 1:1. Těsně před pauzou prošel Roman Modelský přes tři hráče na gólově namazal Skácelovi – 1:2.

 

Po pauze už došly domácím síly a Budišov postupně navyšoval svůj náskok. Minutu po přestávce po nahrávce Siažíka nasadil Pizur kličku brankáři a poslal míč do prázdné kasy – 1:3. Pak po narážeččce s braty Modelskými málem rozlomil břevno střelou Miroslav Marek- V 55. minutě zvyšoval na tříbrankový rozdíl, když po krásné akci Romana Modelského doklepl balon do prázdné kysně jeho brácha Petr – 1:4. Dvacet minut před koncem zápasu cizelérský zakončil po přesném gólovém oslovení Siažíka Vondrouš – 1:5. Definitivní hřebíček do domácí rakve zatloukl střelou z 25 metrů Filip Pražák – 1:6. V závěru ještě mohly Dobroslavice dvakrát korigovat skóre, ale brankář Krása svou branku uzamknul.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Prohrávali jsme 1:0, a mohli i po naší chybě prohrávat o dvě branky. Domácí byli nažhaveni, když nám chtěli vrátit kontumační prohru z podzimu. Dokud jim stačily síly, tak nám zatápěli. Po přestávce ale fyzicky odpadli, a my jsme jim nasázeli další čtyři branky.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Osmančík [-] (63. M. Kučera [-] ) , T. Voves [-] (58. M. Lišaník [-] ) , D. Rathouský [-] (72. D. Tůma [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Mroviec [-] , D. Pavelek [-] , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] , M. Knopp [-] (45. P. Lukáš [-] ) , T. Krejčí [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] , D. Siažík [-] - P. Pizur [-] (58. J. Kuric [-] ) , V. Hudeček [-] (72. L. Marek [-] ) , P. Modelský [-] , J. Vondrouš [-] , F. Pražák [-] - R. Modelský [-]

ŽK: 7. J. Osmančík , 53. V. Chromečka , 76. P. Čaja - 54. V. Hudeček .
Hráči zápasu: M. Marek , P. Modelský , R. Modelský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠKROB Michal, HEISER Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Hosté si odvezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Dobroslavice sice loni nedojeli vůbec, ale Budišov dojede a odveze body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: remíza