0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v úvodní dvacetiminutovce


Branky


24

Stěbořice daly dva góly do dvacíté minuty, a domácí už na tento vývoj brankou nezareagovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice měly ve Vřesině do zápasu vskutku snový vstup. Hned po pár sekundách hry odcentroval z pravé strany Martin Fiedler a Graca nohou usměrnil míč za záda Lamparta – 0:1. Vřesina mohla vyrovnat vzápětí, Rončka prošel mezi třemi hráči, odcentroval do vápna, ale nabíhající Hořínek rozezněl pouze tyčku hostující klece. A tak to byli opět hosté, kdo dostal míč do sítě. Ve 20. minutě našel zkušený Čavera Šindeláře, a ten podruhé rozveselil stěbořickou lavičku – 0:2. Do konce poločasu byla lepším týmem hostující družina. Kokeš ale už potřetí míč so sítě nedokázal dopravit.

 

Po pauze byla více na míči Vřesina, ale i Stěbořice nadále hrozily. V 63. minutě napálil domácí Vojáček z voleje přímo do hostujícího brankáře Loserta. O dvě minuty později se dostál míč k Vavrečkovi, ale ten jen poslal jen do brankové konstrukce. V 69. minutě se vřítil do hostující šestnáctky Hořínek, ale jeho střela jen těsně minula tyčku. Další střelecké pokusy Vřesiny mířily těsně nad. Neúspěšnými střelci byli postupně Vitásek, Hořínek a Vojtěch Kocián. V závěru se ještě do šance dostal stěbořický Burda, ale neuspěl. To je ale nemuselo mrzet, protože si čtvrtou jarní výhru za sebou udržely.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Nastoupili jsme bez tří hráčů základní sestavy, soupeř to byl kvalitní, díky čemuž se hrál rychlý fotbal. Stěbořice se po našich dvou chybách ujaly dvoubrankového vedení. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem, ale už jsme ztrátu nezlikvidovali.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V první části jsme byli lepším týmem a ujali se dvoubrankového vedení. Ve druhém po zranění Čavery převzala otěže zápasu Vřesina, ale my jsme si už výhru nenechali vzít.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , M. Hořínek [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , V. Kasan [-] (46. J. Vitásek [-] ) , F. Rončka [-] , M. Guřan [-] (55. M. Gajda [-] ) , P. Strakoš [-] , O. Kocián [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (85. F. Otipka [-] ) , V. Graca [-] (46. J. Fiedler [-] ) , M. Otipka [-] , A. Kubalák [-] (89. K. Havlásek [-] ) , P. Čavera [-] (49. O. Šmalec [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (73. J. Holubec [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 90. F. Otipka .
Hráči zápasu: J. Šindelář , P. Vavrečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINČEK Milan - PUFFLER Jan, VINÁREK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Zde nemůžu jinak, než zvolit výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

u nich doma jsme je zaskočili loni a letos to potvrdíme

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích