1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina odložila mistrovskou korunovaci Budišova


Branky


14

Budišov se brzy ujal vedení, ale Vřesině se podařilo ve druhé části vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fenomén soutěže z Budišova měl do zápasu ve Vřesině vskutku snový start. Hned po osmi minutách prchl rychlostí blesku po pravé straně Kuric a nabídl míč jako na zlatém podnose Pizurovi, který jej procedil do brány – 0:1. O šest minut později těsně minul branku budišovský Metelka, kterého našel přihrávkou pod sebe Skácel. V dalším průběhu poločasu měl sice Budišov míč na kopačkách častěji, ale bez vážnějšího ohrožení domácí klece. To Vřesina se dostala ve 23. minutě k nepřesné střele Čecha. Boháčovou jedovku o dvě minuty později vyrazil brankář Němeček. Ve 38. minutě po centru Vojtěcha Kociána hlavičku Vojáčka Němeček zkušeně chytá. Budišov tak měl po poločase jednobrankový náskok.

 

V 54. minutě se domácí ekipě povedlo srovnat krok, když v roli nahrávače se objevil Vojtěch Kocián a v roli přesného zakončovatele Boháč, který asi ze sedmi metrů nezadržitelně zamířil k tyči – 1:1. Budišov mohl hned vzápětí strhnout vedení na svou stranu, když po pravé straně utekl Kuric, a jeho přihrávku poslal Metelka těsně mimo. V 62. minutě se uvolnil ve středu hřiště Filip Pražák, ale jeho ránu vytáhl Lampart na roh. Pak se hrálo nahoru dolů, a v 81. minutě mohla jít do vedení Vřesina, když po asistenci Vojtěcha Kociána se dostal balon k Pieranovi, jenž střílel těsně nad. V závěru ještě budišovský Vondrouš zatřásl břevnem a Martin Pražák po rohu těsně minul domácí kasu. Zápas skončil remízou a Budišov své postupové oslavy musí minimálně o týden odložit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (Vedoucí týmu): Soupeř byl velice kvalitní, a dokazoval proč dominuje soutěži, ale my svým výkonem mohli skóre otočit na svou stranu v 81. minutě. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za dnešní vynikající atmosféru. Gratuluji Budišovu k postupu a přeji mu mnoho úspěchu v I. B.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Vřesina hrála houževnatě, a hodně bojovala a hrála hodně důrazně. V první poločase jsme je k ničemu moc nepustili, ale dali jen jednu branku. Ve druhém jsme neuměli dát druhou branku díky špatnému zakončení.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Hořínek [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] (69. M. Pieran [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Marek [-] , L. Marek [-] , T. Skácel [-] - P. Modelský [-] , J. Vondrouš [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , F. Pražák [-] - P. Metelka [-] (69. M. Pražák [-] ) , R. Modelský [-] (80. J. Němeček [-] )

ŽK: 64. P. Kolár , 86. L. Vojáček , 90. V. Čech - 51. R. Modelský , 84. F. Pražák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - VINÁREK Vojtěch, HRUŠKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Budišov si tak nějak žije v jiném světě, když touhle soutěží prochází bez jekéhokoliv problému. Myslím si že jejich hlad po postupu je požene kupředu a Vřesina může jen překvapit. Přesto tipuji, že Budišov bude po následujících dvou kolech slavit postup, když porazí jak Vřesinu, tak také Životice. A tím bych jim chtěl popřát za Hlavnický fotbal hodně úspěchů v 1. B třídě...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ačkoli je Vřesina na svem travniku silna,tak Budišov si bude chtit definitivne zajistit pojistku v podobe postupu do 1.B tridy.

Tip: výhra hostů