Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


14

V první půli Jakartovice dvakrát vedly, ale Dobroslavice vždy krok srovnaly. V druhém vedly Dobroslavice, ale Jakartovice dokázaly také srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal z naší strany velmi aktivně. Již v první minutě dal Lišaník za obranu míč na nabíhajícího Chromečku, ten střelou levačkou pouze testoval brankáře domácích. Domácí se ze začátku utkání takřka nedostávali do hry a nevypracovali si žádnou závažnější brankovou příležitost. To ovšem platilo do deasáté minuty, kdy si po rohu našel v malém vápně místo jakartovický Hlaváč a hlavou uklidil míč do brány - 1:0. Na vyrovnání jsme nenechali dlouho čekat. Ve 13. minutě se ve středu hřiště krásně uvolnil Voves a vyslal mezi obránce Chromečku,který míč uklidil křižnou střelou do domácí svatyně - 1:1. O několik minut později jsme mohli jít do vedení, když Voves dalekonosnou střelou levou nohou vystrašil brankáře Jakartovic - ten míč pouze vyrazil na roh. Domácí se začali více dostávat do hry a hrozili především z brejkových situací, žádná ale neskončila brankou. Ve 30. minutě domácí hráč zatáhl míč na pravé straně a povedlo se mu jej dostala skrz vápno až na volného Urbana, který poslal svůj tým opět do vedení - 2:1. Netrvalo to opět dlouho a podařilo se nám rychle vyrovnat. Ve 35.minutě získal míč ve středu hřiště Chromečka, který vyslal mezi obránce Patrika Tůmu, ten míč s přehledem uklidil na zadní tyč a slavil důležitou branku - 2:2. Jakartovice mohly ještě těsně před pauzou přidat třetí branku, Urban z jasné tutovky z voleje mířil pouze nad branku Marka Vajdy. Tkadleček zase zahodil samostatný nájezd. 

 

Do druhé čtyřicetipětiminutovky jsme opět naskočili výborně. Hned ve 46.minutě se po rohu Vovese dostal k míči Čaja, který skákavý balón na úrovni penalty napral přímo do brány - brankář Janech neměl šanci - 3:2. Obraz hry se poté rychle změnil, domácí stupňovali svůj tlak, ale branku se jim nepodařilo vstřelit. Výborně chytající Vajda zlikvidoval několik jasných brankových příležitostí, za zmínku určitě stojí nádherný zákrok při standardní situaci z 18 metrů, kterou zahrával domácí šutér Urban. I přes částečný tlak domácích jsme mohli navýšit skóre. Voves po se po pěkné individuální akci dostal až před brankáře, kterého zkoušel podstřelit, ale brankář výborným zákrokem pomohl svým spoluhráčům. Domácím Jakartovicím se přece jen podařilo vyrovnat a to ve 64.minutě, když se míč po skrumáži ve velkém vápně odrazil ke Tkadlečekovi, který z hranice šestnáctky střílel do ruky Stupky, střela změnila směr a brankář Vajda neměl šanci reagovat - 3:3.  I nadále jsme cítili, že dokážeme utkání opět zvrátit na naší stranu. Po dobře kopnuté standardní situaci od Čaji se míč dostal až k Vovesovi, který v pádu z voleje nastřelil pouze tyč - chybělo jen pár centrimetrů a míč by se byl býval odrazil do brány. Rozruch před bránou v závěrečných minutách ještě způsobil Rathouský, kterém se ale míč nepodařilo dostat za brankářova záda. Rozhodnout mohly i Jakartovice, ale Tkadleček nadějnou akci zbrzdil.

Utkání se odehrálo ve vysokém tempu a obě mužstva se hnala za vítězstvím - remíza je proto spravedlivým vyústěním tohoto boje. 

 

zdroj: klubový web



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Jan Morisch (záložník): Vedli jsme sice dvakrát, ale hosté nám to vždycky vyrovnali. V závěru jsme po našem vyrovnání měli další šance, ale nemohli jsme se prosadit. I náš brankář dva nájezdy víceméně náhodně chytil. V zápase než diváky bylo slyšet našeho brankáře, od 1. do 96. minuty, kdy jsme už byli v kabině.

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Utkání hrané na malém, křivém a nenalajnovaném hřišti v Jakartovicích skončilo nerozhodně 3:3. V prvním poločase jsme dvakrát porhrávali, ale vždy se nám bleskově povedlo dorovnat. Ve druhém dějství jsme dokonce sahali po vítězství, ale hubený náskok se nám nepodařilo udržet.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - L. Mattovič [-] , J. Morisch [-] , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , M. Sváček [-] , R. Holub [-] , J. Hlaváč [-] , D. Petroš [-] , R. Urban [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Knopp [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (82. D. Tůma [-] ) , P. Čaja [-] , P. Tůma [-] (71. P. Lukáš [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 12. M. Lišaník , 38. V. Chromečka , 85. T. Voves .
Hráči zápasu: M. Janech , J. Tkadleček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PAVELEK Karel, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase to vidím na jasnou jedničku. Po mé destrukci dobroslavických stoperů to budou mít kluci z Jakartovic v čele s Urbanem, Tkadlečkem a Palkovičem lehčí, jelikož nevěřím že se dokázali vzpamatovat z toho, jaké granáty jim padaly na hlavu (smích) tímto se jím omlouvám a doufám, že se jim ty 3 cm vrátí zpět.. Teďka dost žertování a vážně tipuji, že vyhrají Jakartovice, protože mají dostatečně zkušený tým na to aby vyhráli. V brance zkušený Janech, totéž na stoperu zkušenostma nabitý Malček a ve předu již dříve zmíněná trojice, která je dle mého názoru jedna z nejlepších v soutěži. Neříkám že Dobroslavice nemají dobrý tým, ale přece jenom Jakartovice jsou na tom lépe... Proto tipuji jedničku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakartovice jsou doma velice silne a jeho tym,co se tyka kvalitou hracu urcite nepatri do okresu,tady volim jasnou jednicku.

Tip: výhra domácích