1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava vydolovala tři body v Životicích


Branky


14

Po bezbrankovém poločasu, se Opava ujala vedení, které Životice zlikvidovaly. Opava ale měla poslední slovo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tradičním nedělním dopoledním čase přivítaly Dolní Životice na svém hřišti celek Opavy. V první části se Opava vrhla na soupeře jako dravá zvěř, ale její koncovka byla žalostná. Postupně se před domácím brankářem Válkem objevili Mařádek, Mužík, Vrána a Postřimovský, tedy celá ofenzivní vozba Opavy. Válek buď jejich šance skvělým zákrokem zlikvidoval, nebo nemusel vůbec zasahovat, protože jejich pokusy mířily mimo brankovou konstrukci. Životice se dostaly pouze k nepřesným střelám z dálky a nebo k nedotaženým pološancím. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

 

 

Úvod druhé půle patřil Opavě, která se v 59. minutě šťastně ujala vedení, když přetažený centr Vrány skončil u Mařádka, jehož střela z úhlu se odrazila od domácího obránce do kasy – 0:1. Domácí pak přidali a v 72. minutě narýsoval Hanák přesnou kolmici na Duška, který se obtočil kolem Džemly a cizelérský zakončil – 1:1. Opava ale opět minut později šla znovu do vedení, když na hranici vápna chytrým dloubákem překonal brankáře Válka Šusták – 1:2. Životice v závěru vyvinuly tlak, dokonce vstřelily Duškem branku, která jim nebyla uznaná. Další příležitost měl Tengler. Opavě se však tři body ubránit podařila a přikovala Životice na předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): V prvním poločase jsme hráli ustrašeně a Opava byla lepší, jen nedávala šance. Ve druhém jsme se zvedli, a já klukům děkuji za jejich přístup. K bodu nám chybělo opravu štěstí.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První půle byla zcela v naší režii, ale s proměňováním šancí jsme byli značně na štíru. Ve druhém jsme se ujali vedení, ale domácí přidali vyrovnali. Nám se ale podařilo vsítit druhou rozhodující branku a náš náskok ubránit.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] (88. M. Essler [-] ) , J. Tengler [-] , J. Rolný [-] , R. Morcha [-] (55. J. Továrek [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (63. L. Štrbík [-] ) , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] (65. R. Ondřej [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - D. Maisel [-] , R. Škrobánek [-] (70. A. Kreisel [-] ) , K. Postřimovský [-] (70. L. Šustak [-] ) , J. Tůma [-] , L. Mařádek [-] , J. Vrána [-] (78. J. Hoblík [-] ) , F. Mužík [-] , A. Džemla [-] , J. Kretek [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 79. F. Mužík .
Hráči zápasu: M. Válek , P. Dušek - J. Vrána , T. Matějek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BITOMSKÝ Ondřej, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Je tady zapas, ktereho jsem se nejvíc obával, hrat proti byvalemu klubu který mě vlastně vychoval, Slavie ma své kvality ale i slabiny budem bojovat. Proti muj tip remiza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

I když Životice nehrají špatný fotbal, tak na Slávii to stačit nebude. Ta má dost kvalit a zkušeností, aby si zápas uhrála a ještě se poprala o druhé místo, které klidně muže znamenat postup jako v minulém roce.. Tipuji dvojku

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Slavie se na jare docela trapi,ale v Zivoticich s prehledem vyhraje.

Tip: výhra hostů