3:3
(2:2)
34. D. Hendrych (vl.)
44. D. Luzar
56. D. Luzar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů skončil remízou


Branky


2. D. Liška , 8. P. Wolf , 77. O. Pasterňák (p.) - 34. D. Hendrych (vl.) , 44. D. Luzar , 56. D. Luzar
15

Hlavnice své brzké dvoubrankové vedení do poločasu ztratila. Po půli dokonce šly Otice do vedení, ale Hlavnice nakonec srovnala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji celků ze spodku tabulky, měla Hlavnice vstup do zápasu vskutku raketový. Už po dvou minutách uvolnil Ochrana Lišku, který si poradil i hostujícím brankářem Weissem – 1:0. O šest minut později se odrazil po rohovém kopu míč k Wolfovi, který jej zpoza šestnáctky uklidil k tyči otické svatyně – 2:0. Pak si obě družiny vypracovaly několi šancí. Za domácí se mohli drbat na hlavě Liška, Wolf a Kávan. Za hosty to byli neúspěšní Kostera s Reznerem. Otice snížily ve 34. minutě když centr Reznera vyboxoval nedůrazně brankář Gebauer jen do těla Hendrycha, jenž si vsítil vlastní gól – 2:1. Minutu před pauzou využil zaváhání hostujícího brankáře David Luzar, který vyrazil střelu Kostery jen před sebe, a vyrovnal – 2:2. Těsně před přestávkou mohl ještě dokonat obrat Rezner, ale penaltu mu Gebauer vykryl. Po přestávce byl vyloučen otický Paláček. Přesto se ale Oticím povedl obrat ve skóre, když slabšího dne domácího brankáře Gebauera využil opět David Luzar, který balon dopravil míč do sítě skluzem – 2:3. Hlavnice vrhla pak síly do útoku a zaslouženého vyrovnání se dočkala třináct minut před koncem, když se úspěšným exekutorem penalty stal Pastěrňák – 3:3. Penalta byla nařízená za faul na Martinčeka. Hlavnice se pak snažila strhnout výhru na svou stranu, ale Otice v hektickém závěru bod s vypětím sil ubránily. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byli jsme lepším týmem, ale dostali jsme tři laciné góly. Vedli jsme o dvě branky, Otice otočily, my jsme srovnali, a i když jsme chtěli vsítit rozhodující branku nepovedlo se to.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Prvních deset minut bylo katastrofálních, a dostali jsme dva góly. Pak se nám do poločasu podařilo vyrovnat, a po poločase i v deseti ho otočit. Domácí vyrovnali z penalty, a my pak bod ubránili s vypětím všech sil.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Elbl [-] , D. Haas [-] , P. Martinček [-] (62. D. Lukáš [-] ) , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , P. Wolf [-] , D. Hendrych [-] , J. Kaván [-] (52. P. Jaksch [-] ) , D. Ochrana [-] (75. A. Macák [-] )

TJ Otice
K. Weiss [-] - O. Kurka [-] (55. J. Pácha [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] , M. Borunský [-] , L. Leifert [-] , L. Grygar [-] , F. Paláček [-] , D. Luzar [-] (78. H. Luzar [-] )

ŽK: 71. D. Ochrana , 74. D. Liška - 55. J. Kostera , 85. H. Luzar , 87. Š. Poštulka . ČK: 47. F. Paláček .
Hráči zápasu: D. Liška , O. Pasterňák - D. Luzar .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HRUBÝ Heinz, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Veledůležitý zápas pro oba celky. Otice bojují o hole přežití v okrese a domácí taky ještě potřebují urvat nějaký ten bodík. Tady si myslím, že se oba celky rozjedou smírně.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích