4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2018 18:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice na jaře stoprocentní


Branky


0

Bělá sice na začátku druhé půle vyrovnala, ale Služovice třemi góly hostům zasadily rozhodující úder. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase toho soutěžního ročníku se střela mužstva ze Služovic a Bělé. Výhra Služovic se nerodila vůbec lehko, protože Bělá hrála hodně houževnatě. Domácí si ale vyrvořili více brankových šancí. Už ve 13. minutě vytáhl ze šibenice střelu Černého brankář hostí Krištof. Po dvaceti minutách po pěkné kombinační akci zakončil Martin Kremser pouze do středu hostující klece. Vzápetí špatně seřídili svá mířidla Urban s Černým. Po půlhodině hry zahrozila Bělá, ale Jakub David byl vychytán domácím brankářem Michalčíkem. Ve 32. minutě zahrával přímý kop Trunčík, ale Krištof jeho střelu do šibenice tygřím skokem vylapal. Tři minuty před pauzou se domácí radovali z vedení, když se do centru Martina Kremsera krásně položil Urban a brankář byl bez šance - 1:0. V závěru poločasu ještě Trunčík orazítkoval tyčku.

 

Vstup do druhé půle měla lepší Bělá, které se podařilo srovnat, když se kapitán Papšík přesně trefil zpoza šestnáctky - 1:1. Služovice ale šly do vedení znovu v 56. minutě, když si na povedený roh Čípa naběhl Vladan Ciminga a razantní hlavičkou nedal hostujícímu brankáři nárok - 2:1. Po hodině hry selhal v šanci Lasák a po něm ze tří metrů mířil nad Vojtěch Kresmer. V 63. minutě mířil Trunčík tentokrát do břevna. Bělá se sice v tuto dobu dostávala ke střelám, ale ty dokázala zblokovat pozorná defenziva domácích. V 70. minutě zahrával Kriebel přímý kop z vlastní poloviny, který Novák pouze dloubl tak, že Krištof neměl možnost zasáhnout - 3:1. Čtvrhodiny před koncem uzavřel gólový účet utkání Černý, ke kterému se odrazl balon od Boreckeho - 4:1. Služovice tak výhrou zakončily svou spanilou jarní jízdu, při které neztratily ani jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Jsme rádi, že jsme jaro zvládli na sto procent. Dnešní výhra se nerodila vůbec lehko, ale byli jsme lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, který se hrál nahoru dolů. Oni ale proměnili více šancí, a proto vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - M. Kremser [-] (80. T. Borecki [-] ) , V. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , M. Polhoš [-] (58. J. Novák [-] ) - A. Lasák [-] , J. Černý [-] , V. Kremser [-] , M. Číp [-] - M. Trunčík [-] (84. P. Džemla [-] ) , V. Urban [-] (75. M. Nowický [-] )

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , P. Kamrád [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (66. P. Kubina [-] ) , P. Vybrančík [-] (54. R. Vybrančík [-] ) , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

ŽK: 66. V. Kremser - 77. J. Richter .
Hráči zápasu: V. Ciminga - P. Kamrád .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - GOGA Vladan (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.