D. Gryz 50.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gryz zajistil tři body


Branky


50. D. Gryz
13

O výhře rozhodl Gryz pět minut po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prajzské El Clasico mezi Závadou a hostující Bělou nepřineslo moc fotbal lahodící oku náročného diváka. Více fotbalovější byla po celý zápas domácí Závada, Bělá byla naopak bojovnější. Zápas byl spíše vyčkávací taktikou a čekaním na to, kdo udělá tu rozhodující chybu. Za domácí zahrozil hned v 1. minutě Husárik, ale toho vychytal hostující brankář. V 5.minutě vypálila Bělá na domácí branku, ale střela neměla patřičnou razanci, a Krajíček s ní problémy neměl. Ve 33. minutě už pálila Bělá nebezpečněji, ale Kamrád dokázal pouze zatřást spojnicí tyčky a břevna. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

Po přestávce se obrázek hry na hřišti nezměnil. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 50. minutě, když centr Majhofera doklepl hlavou do kasy Gryz - 1:0. Bělá mohla vzápětí vyrovnat, ale hlavičku jejich hráče skvělé chytá u tyče Krajíček. V 57. minutě navíc střela Kamráda skončila na boční tyčce závadské svatyně. Pak už měla více šancí Závada. Střelu Gryze vyrazil brankář Krištof. Michal Štefek taky krásně vystřelil, ale Krištof opět vytlačil míč na rohový kop. Staňo deset minut před koncem viděl už míč v brance, ale Krištof zákrokem ala Dominik Hašek jeho pokus zpacifikoval. Závěrečné minuty po vyloučení Végha dohrávala Bělá pouze o deseti. V posledné minutě uklidil přihrávku Gryze Vojtěch Chříbek těsne mimo branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Byl to hodně bojovný a vyrovnaný zápas. My jsme byli fotbalovější, Bělá byla bojovnější. Hrálo se nahoru dolů a my jsme šťastně vyhráli.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Hrál se hodně opatrný zápas, kdy nikdo nechtěl udělat chybu.My jsme ji bohužel udělali a dostali jsme jednu branku. My naopak jsme neměli štěstí a branku nedali.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Chříbek [-] , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , R. Husárik [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , M. Majhofer [-] (55. P. Chřibek [-] ) , P. Joško [-]

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] , P. Kamrád [-] , T. Bartusek [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] (80. R. Kiesewetter [-] ) , J. Pekárek [-] , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] , D. Végh [-] , J. Boček [-]

ŽK: 48. R. Vitásek , 60. R. Husárik , 77. P. Chřibek - 52. T. Bartusek , 65. J. Pekárek , 70. J. Boček , 86. R. Vybrančík . ČK: 75. D. Végh .
Hráči zápasu: D. Gryz - T. Bartusek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HARAZIM David - JEČMÍNEK Jiří (N), DAVID Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování.Derby jako hrom.Domácí mají formu ale bude jim chybět kanonýr Štefek.Tvrdý zápas na malém hřišti.Remíza

Tip: výhra domácích