Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké probuzení Bělé odnesl Dolní Benešov


14

Bělá do polčasu vedla 4:1, a své vedení navýšila na konečných 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá si pozvala na své hřiště Dolní Benešov, a ten její střelecká probuzení odskákal měrou vrchovatou. Úvod zápasu ale takovému vývoji vůbec nenasvědčoval. V úvodní šanci se dokonce zjevili hosté, ale Lokoč střelou z první nastřelil jen domácího brankáře Krištofa. Ve 12. minutě se ujala Bělá vedení, když Richter poslal svůj přímý kop na zadní tyč - 1:0. Hosté srovnali účet za pět minut, když byl ve vápně při samostatném nájezdu faulován Stříbný a sám postížený nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 1:1. Pak už jen gólově úřadovali domácí. Ve 22. minutě se Richter nejlépe zorientoval ve vápně a míč uklidil k tyči - 2:1. Po půlhodině hry nedal zprava šanci hostujícímu brankáři Pekárek - 3:1. Ve 34. minutě po kombinační akci upravoval Hiltavský na 4:1. V závěru poločasu ještě napálil benešovský kapitán Husovský břevno.

 

Druhý poločas pokračoval ve stejné réžii. Hned z jeho kraje převzal míč na kraji hřiště Hiltavský, který prošel přes tři hráče a střelou do protipohybu brankáře Vaňury zakončil - 5:1. V 56. minutě se podařilo Benešovu korigovat skóre zápasu, když tvrdou střelu Ševčíka vyrazil brankář Krištof přesně na kopačky Husovského a ten už neměl problém míč dopravit do sítě - 5:2. Ale Bělá prakticky z rozehrávky kontrovala, když střelou k tyči zkompletoval hattrick Richter - 6:2. Husovský pak mohl snížit po centru Páčky, ale jeho nůžky mířily nad. Poslední slovo tak měla Bělá čtyří minuty před koncem, když Hiltavský proměnil samostatný nájezd a uzavřel hattrick - 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Úvod zápasu byl opatrný, poté co jsme se ujali vedení tak jsme převzali taktovku hry a byli jsme na hřišti lepším týmem.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): První čtvrthodinu to vypadalo, že budou padat góly na obě strany, ale pak nás domácí jednoduchým fotbalem přehráli a přestříleli.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
T. Bartusek [-] - V. Krištof [-] , M. Hiltavský [-] , M. Packo [-] , R. Kiesewetter [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] (76. O. Tesař [-] ) , J. Pekárek [-] , R. Vybrančík [-] (77. P. Kubina [-] ) , J. Boček [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Lokoč [-] , R. Husovský [-] , L. Stříbný [-] , J. Ševčík [-] , D. Lorenz [-] , P. Kozelek [-] , M. Vaculík [-] , P. Kichner [-] , J. Polák [-] , J. Reichel [-]

ŽK: 26. T. Bartusek - 26. L. Stříbný , 70. J. Polák , 75. M. Vaňura .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - HORNÝ Kurt (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Kotzur
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů, protože Bělá nemá na jaře velkou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza