4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada přejela Bohuslavice


Branky


11

Závada si během zápasu vypracovala čtyřbrankový náskok. Bohuslavice už jen kosmeticky upravily výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada se stala v sobotu hostitelem mužstva z Bohuslavic. A byla to právě domácí družina, která diktovala po celý první poločas tempo hry a hosty naprosto přehrávala. Vedení se Závada ujala až ve 24. minutě, když dlouhá nahrávka Gryze našla Staňa, který křižnou střelou nedal šanci brankáři Vitáskovi - 1:0. Po půlhodině hry se prodral Staňo až před šestnáctku a střelou k tyči podruhé rozjásal domácí fanoušky - 2:0. Pak své šance zahodili Staňo s Danielem Štefkem. Třetí hřebíček do rakve Bohuslavic zatloukl navrátilec Daniel Štefek, který svůj průnik po levé straně zakončil nekompromisně střelou k levé tyči - 3:0.

 

Ve druhé části se obraz hry na trávníku opticky srovnal. Po hodině hry napřáhl z dálky Gryz. Padající list, který mířil pod břevno, vyškrábl na roh s vypětím všech sil brankář Vitásek. V 66. minutě Závada znovu vstřelila branku, když se na pravé straně uvolnil Staňo, a nahrávkou pod sebe našel Daniela Štefka, ktery nekompromisně poslal balon do brány - 4:0. Třináct minut před koncem Bohuslavice dokázaly snížit, když se Petr Štefek natlačil do vápna a pokořil Krajíčka - 4:1. Hned vzápětí mohli hosté vsítit další branku, ale Janoš pálil těsně nad břevno. V závěru utkání se dostal do velké šance domácí Daniel Štefek, dokonce nasadil kličku brankáři, ale dostal se ze střeleckého úhlu a zamířil jen do boční sítě. Zápas tak dospěl k výhře Závadě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí týmu): Po celý zápas jsme byli jasně lepším týmem, a Bohuslavice jsme přehrávali a vyhráli zcela zaslouženě

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): První poločas jsme hráli tragicky a prohrávali jsme o tři branky. Ve druhém se hrálo nahoru dolů, domácí přidali čtvrtý gól, my jsme už jen snížili.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , M. Štefek [-] , V. Ritnošík [-] (50. D. Vitásek [-] ) , D. Štefek [-] , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , P. Joško [-]

SK Bohuslavice B
V. Vitásek [-] - P. Štefek [-] , J. Lampa [-] (46. O. Mika [-] ) , T. Chlopčík [-] , D. Buhla [-] (64. V. Kopka [-] ) , T. Hruška [-] , R. Pochopien [-] , A. Barč [-] , I. Dominik [-] , V. Janoš [-] , J. Štefek [-]

ŽK: 36. J. Lébl , 60. D. Štefek .
Hráči zápasu: L. Staňo , D. Štefek - P. Štefek , V. Vitásek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - JEČMÍNEK Jiří (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Derby. Závada se na jaro zvedla, minulý týden sice vysoko prohrála v Sudicích ale to jen proto že se ji nesešel manšaft .... U Bohuslavic toje jako na houpačce .... Závada odčiní minulou prohru a doma jasně vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů