2:1
(2:0)
66. D. Gryz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice se protrápily k výhře


Branky


28. M. Číp , 44. M. Trunčík - 66. D. Gryz
13

Služovice po půli vedly o dvě branky. Závada dokázala pouze ve druhém poločase korigovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice nadále stíhají lídra tabulky z Bolatic. Tři body vydolovaly i v zápase v Závadě. Služovice si po celý zápas udržovaly převahu, měly více šancí, ale Závada nepříjemně kousala až do konce zápasu. Do první příležitosti se dostal Kriebel, když jeho střela z dvaceti metrů skončila jen těsně vedle. Ve 21. minutě se dostal Trunčík k míči, ale střela mu vůbec nesedla. Ve 28. minutě už šli domácí do vedení, když střelu Nowického vyrazil brankář Majhofer ke kopačkám Čípa, který už věděl kam s balonem - 1:0. V poslední minutě poločasu se dostal balon k Trunčíkovi, který obstřelil brankáře Majhofera - 2:0. 

 

Ve druhém poločase se Služovice marně snažily navýšit své vedení. V 53. minutě Nowický ve velké šanci napálil jen závadského gólmana. Po hodině hry vyslal Nowický do úniku Lasáka, který chtěl dloubnout míč přes brankáře, ale napálil pouze jeho nohy. O chvíli později tvrdou střelu Černého nadvakrát zpacifikoval Majhofer. V 66. minutě zadělala Závada na drama, když se jí podařilo snížit. Po rohovém kopu se dostal míč ke Gryzovi a ve skluzu jej dopravil do kasy - 2:1. V 74. minutě mohl srovnat krok Daniel Štefek, ale jeho střela z úhlu mířila těsně vedle tyče. V 75. minutě šel sám na hostujícího brankáře Trunčík, ale střílel vedle. O minutu později zastavily Služovice sólo Lébla tesně před vápnem, a z následného přímého kopu nic nebylo. Služovice se nadále snažily přidat uklidňující branku, ale šance Wójcického, Vojtěcha Kremsera a Vladana Cimingy nebyly proměněny. Služovice se až do konce musely třást o výsledek, ale nakonec tři body uhájily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Dneska to z naší strany nebylo vůbec ono, ale pro nás jsou důležité tři body. Závada mě mile překvapila. My jsme si ale vypracovali více šancí, a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí týmu): Dostali jsme branku po chybách v obraně. Domácí byli lepším týmem, ale my jsme je dokázali i v kombinované sestavě trápit až do konce zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - V. Ciminga [-] , V. Kremser [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] (56. M. Kremser [-] ) - A. Lasák [-] , J. Černý [-] , M. Číp [-] , J. Novák [-] - M. Nowický [-] (63. M. Wójcicki [-] ) , M. Trunčík [-]

TJ Sokol Závada
M. Majhofer [-] - D. Vitásek [-] (65. Z. Staněk [-] ) , V. Chříbek [-] , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , V. Ritnošík [-] (46. J. Lébl [-] ) , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , P. Joško [-]

Hráči zápasu: V. Kremser , V. Ciminga - D. Gryz .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - GOGA Vladan (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Janík
Tip experta: výhra domácích

Služovice jsou na tom dobře, navíc si chtějí ohlídat druhé místo, které by mohlo být i postupové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích