2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov otočil zkraje druhé půle


Branky


10

Poločasové vedení Závady, zvrátil Benešov během osmi minut druhé půlě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov přivítal v neděli na svém trávníku mužstvo ze Závady. Byli to hosté, kdo v prvním poločase byl lepším týmem. Už v 5. minutě pálil Gryz jen těsně nad domácí kasu. V 9. minutě se už Závada radovala z  branky, když si na rohový kop naběhl Majhofer a hlavou rozvlnil síť - 0:1. Benešov pak regoval ve 26. minutě nepřesnou hlavičkou Husovského.  Pak pálil po nahravce Stříbného vedle i Lokoč. O pár okamžiků později Krajíček podržel Zábadu výborným zákrokem proti střele Lokoče. Po půlhodině hry se vysunul do samostatného nájezdu, ale jeho střelu pod břevno vyrazil na roh Vaňura. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Závady. 

 

Úvod druhé půle jasně patřil Dolnímu Benešovu. Nejdříve ve 48. minutě aut Poláka skončil na hlavě Bittnera, ale míč z jeho hlavy jen zatřásl břevnem. V 50. minutě se vydal do samostatné akce Pospěch, udělal si dva hráče, ale třetí ho zastavil v pokutovém území faulem, a zkušený exekutor Stříbný se nemýlil - 1:1. O tři minuty později Stříbný vyslal mezi obrance Pospěcha, jenž střelou kolem gólmana otočil skóre v domácí prospěch - 2:1. Pak ještě táhlou střelou napálil domácí Vaculík břevno závadské klece. Ke konci zápasu ještě Závada vyvinula tlak. Hrozila hlavně z rohů a standardních situací, kdy balon různě poskakoval v domácím vápně. Největší šanci měl Gryz, ale vychytal ho Vaňura. Benešov už výhru ubránil. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Naše výhra se nerodila vůbec lehce, a řekl bych že je hodně šťastná. První poločas nám vůbec nevyšel. Naštěstí jsme otočili hned zkraje druhé půle, a pak jsme výsledek udrželi.

TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí mužstva): První půli jsme byli lepší my, ve druhé oni, asi by zápasu remíza spíše slušela.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - D. Skroch [-] , M. Vaculík [-] (46. P. Bittner [-] ) , R. Husovský [-] (82. L. Šikora [-] ) , P. Lokoč [-] , D. Mlýnek [-] (76. P. Kozelek [-] ) , L. Stříbný [-] , D. Večerek [-] , D. Lorenz [-] , D. Pospěch [-] (55. A. Ohřál [-] ) , J. Polák [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Majhofer [-] , J. Lébl [-] , V. Chříbek [-] , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , P. Joško [-]

ŽK: 73. D. Lorenz , 73. D. Skroch .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČAPEC Libor - BARÁNEK Petr (N), VITÁSEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Myslím, že to bude překvapení kola a v Zábřehu vyhrajeme, ale aby se neřeklo tipnu remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích