3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou posledních celků vyhrály Bohuslavice


Branky


12

Domácí dali do půle jednu branku, po ní přidali další dvě a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední dva celky tabulky se střetly v sobotním odpoledni v Bohuslavicích, kam dorazil celek z nedalekých Kozmic. Obě mužstva byla oslabena o řadu hráčů základní sestavy, a tento fakt méně vadil domácím borcům z Bohuslavic. Ti prakticky po celý zápas drželi na svých kopačkách více balon, lépe kombinovali a vypracovali si i více brankových příležitostí, z nichž tři dokázali přetavit v branku. Jako správný kapitán zvedl prapor domácích Kocián, který si hned v 6. minutě naběhl na rohový kop a hlavou trkl nechytatelně balon za záda kozmického brankáře Klimoviče - 1:0. I v dalším půběhu první půle diktovaly Bohuslavice hru, ale ani Buhla, a ani Janoš své loženky nezužitkovali. Kozmice se dostaly do šance Teskou, ale rovněž zde byl výsledek nulový. 

 

Ve druhém poločase se obrázek hry na hřišti prakticky nezměnil. Bohuslavice byly nadále lepším týmem. Kozmice se sice snažily něco s výsledkem udělat, ale jejich snaha byla jalová. Navíc se příliš tlačily dopředu, čímž vznikaly v jejich obraně okénka, do kterých vnikali domácí hráči, kteří dokázali dva rychlé kontry do rozhodzené obrany bezezbytku využít. Těsně před hodinou hry vsítil jejich druhou branku Cigán - 2:0. Konečnou podobu výsledku získal zápas v 73. minutě, když se úspešným střelcem stal Janoš - 3:0. Zápas se pak už v závěrečné čtvrthodině dohrál a Bohuslavice tak mohly slavit tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Opět jsme byli v improvizované sestavě, ale tentokrát se hráči na hřišti semkli, bojovali, soupeři nedovolili nic, a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Hráli jsme bez osy týmu, a tím pádem je ještě výsledek milosrdný.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - R. Pochopien [-] , V. Janoš [-] , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] , T. Hruška [-] , P. Cigán [-] , V. Mička [-] , D. Buhla [-] (74. J. Zajíček [-] ) , P. Kocián [-] , T. Chlopčík [-]

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - T. Teska [-] , J. Kozák [-] , J. Holeček [-] , Š. Harazim [-] , T. Král [-] , R. Velc [-] (71. L. Krcho [-] ) , D. Koval [-] , A. Miketta [-] , M. Daněk [-] (74. M. Plaček [-] ) , D. Rončka [-]

Hráči zápasu: M. Šramel , P. Kocián , D. Buhla - T. Klimovič .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - KUŠNÍR Lukáš (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Utkání dvou týmu ze dna tabulky zvládnou líp Bohuslavice.

Tip: výhra domácích