3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice porazily o tři góly Benešov


Branky


3. M. Vaculík (vl.) , 67. J. Černý , 87. V. Urban
12

Služovice se ujaly vedení vlastním gólem. To navýšily dvěma přesnými zásahy ve druhé části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé Služovice na svém trávníku přivítaly třetí tým z Dolního Benešova. Hned úvod zápasu vyšel lépe domácím Služovicím, když ve 3. minuta odcentroval Trunčík balon po zaváhání Husovského do vápna, kde si jej dezorientovaný Vaculík uklidil před Nowickým přímo pod víko vlastní branky - 1:0. Hosté pak do konce poločasu zahrozili slabou střelou Stříbného, a dvěma nepřesnými střelami Šefčíka. Služovice byly nebezpečnější. S Lasákovou slabou střelou neměl brankář problémy. Po přihrávce Čípa chyběl krok k přesnému zakončení Trunčíkovi. Těsně před pauzou hlavičkoval Novák jen do břevna. O chvíli později po dlouhém nákopu Kriebela těsně podskočil Číp balon v nadějné pozici. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Služovic.

 

Obrázek hry se na hřišti moc nezměnil ani po přestávce. Služovice byly nadále o něco aktivnější. Šest minut po pauze propadl míc k Trunčíkovi, který ale místo zakončení nohou nesmyslně slabě hlavičkoval. Po hodině hry slabě zakončoval služovický Nowický. Na druhé straně se do dvou nadějných situací dostal Šefčík, ale jednou pálil mimo brankovou konstrukci a jednou mu šanci zblokovala domácí defenziva. V 67. minutě zahrával Číp rohový kop, míč z jeho kopačky přistál na hlavě Černého, jenž hlavičku zatloukl do kasy - 2:0. Benešov o pár okamžiků později zahrozil po centru Mlýnka Kichnerem, ale jeho slabá střela brankáře Michalčíka neohrozila. V 77. minutě dlouhý nákop domácího Kriebela poslal hlavou nad Černý. Deste minut před koncem po centru Čípa střílel Urban z první těsně vedle. Pět minut před koncem zahrozil z přímého kopu Stříbný, ale jeho slabá střela nemohla domácího gólmana ohrozit. Poslední slovo měl v 87. minutě Urban, který zužitkoval nahrávku Nováka a pokořil brankáře Vaňuru - 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Hosté z nás asi měli obavu, tak se na nás slušně posílili, a rozdíl pěti soutěží byl místy znát, ale do žádných vyložených šancí jsme je nepustili. Dali jsme tři krásné góly a vyhráli jsme zaslouženě.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Neuměli jsme dát branku, a proto jsme prohráli. Po zemi jsme byli lepší, domácí hrozili z dlouhých autů a nákopů.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - V. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] (76. M. Polhoš [-] ) , V. Kremser [-] (87. A. Ciminga [-] ) - A. Lasák [-] , M. Číp [-] , J. Černý [-] , J. Novák [-] - M. Nowický [-] (61. V. Urban [-] ) , M. Trunčík [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Kozelek [-] (71. T. Glogar [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Stříbný [-] , J. Šefčík [-] , D. Lorenz [-] , L. Šikora [-] (50. J. Reichel [-] ) , D. Pospěch [-] , R. Husovský [-] (88. P. Kozelek [-] ) , J. Polák [-] (50. P. Kichner [-] ) , M. Vaculík [-] (85. T. Miketa [-] )

ŽK: 72. M. Kremser - 48. R. Husovský .
Hráči zápasu: V. Ciminga , J. Černý - D. Pospěch , J. Šefčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - GOGA Vladan (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Služovice mají jeden z nejlepších týmu, vyhrajou zaslouženě.