J. Šula 2. (p.)
T. Kretek 54.
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr pro Služovice


Branky


2. J. Šula (p.) , 54. T. Kretek - 60. J. Černý , 78. M. Trunčík , 84. V. Ciminga
11

Bolatice ještě půlhodinu před koncem vedly o dvě branky, ale Služovicím se povedl dokonalý obrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola mezi vedoucími Bolaticemi a druhými Služovicemi nabídlo sobotní utkání v Bolaticích. Začátek zápasu vyšel lépe domácí družině, když vnikl do vápna kanonýr Kretek, byl sražen a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Šula - 1:0. Služovice zahrozily ve 3. minutě jen slabou střelou Trunčíka. Bolatice odpověděly šancí Sněhoty, která vyšla ale vniveč. Pak už jen hrozily Služovice. Nowický přeloboval brankáře i s brankou. Tretsný kop Trunčíka skončil nad bránou. Kriebel z jednícti metrů byl tak zaskočen, že zamířil nad bránu. Těsně před pauzou Trunčík mířil jen do boční sítě.

 

V úvodu druhého poločasu navýšili domácí své vedení, když si v 54. minutě udělal Tomáš Sněhota dva protihráče, a naservíroval míč na Kretka, a ten svou třicátou trefou v sezóně zvyšoval na 2:0. Po hodině hry korigují Služovice skóre, když míč propadl ve vápně k Trunčíkovi, jehož slabou střelu vyrazil brankář k Černému a ten už si věděl rady, kam poslat míč - 2:1. Pak zahodili své šance bolatičtí Tomáš Sněhota, kterého vychytal gólman Michalčík. Stejně se vedlo i Kretkovi, jehož pokus Michalčík vyrazil na roh. Čtvrthodiny před koncem tvrdou ránu Urbana vyrazil domácí brankář Kramář na roh. V 78. minutě byl ve vápně domácích faulován Urban, a penaltu s ledovým klidem procedil do kasy Trunčík - 2:2. Poslední slovo měly Služovice, když trestný kop Čípa hlavou uklidil do sítě Vladan Ciminga - 2:3. Služovice se výhrou dotáhly na vedoucí Bolatice. Navíc mají o zápas míň a lepší vzájemný zápas, takýe mají lepší pozici k postupu.  



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Ztratili jsme dvoubrankové vedení, když hosté dokázali využít našich chyb v obraně a zápas třemi góly otočili.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Velmi důležité utkání jsme zvládli. Z naší strany to nebylo úplně ono. Kupili jsme spoustu chyb. Domácí byli možná trošku lepší. Po první půli vedli možná z přísně nařízené penalty. Na začátku druhé půle přidali další branku. My jsme ale prokázali svojí sílu a zápas jsme třemi góly otočili.



Sestavy


FK Bolatice B
T. Kramář [-] - F. Kocián [-] (83. R. Plaček [-] ) , D. Sikora [-] (72. J. Slivka [-] ) , T. Sněhota [-] (83. D. Macura [-] ) , O. Langer [-] (70. P. Sněhota [-] ) , P. Boček [-] (87. R. Harazim [-] ) , T. Kretek [-] , R. Ceplý [-] , R. Obrusník [-] , M. Sněhota [-] , J. Šula [-]

TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] - A. Lasák [-] (76. A. Ciminga [-] ) , J. Černý [-] , J. Novák [-] (57. M. Polhoš [-] ) , M. Číp [-] - M. Trunčík [-] , M. Nowický [-] (46. V. Urban [-] )

ŽK: 70. D. Sikora - 80. M. Trunčík .
Hráči zápasu: M. Sněhota - J. Černý , M. Kremser , A. Michalčík .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - KOTÍK David (N), BARČ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Vyhlas
Tip experta: výhra domácích

Bolatice hrají dobrý fotbal, a doma to nepustí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích