Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husovský rozhodl v poslední minutě


Branky


12

Kozmice dvakrát vedly, ale Benešovu se v závěru povedl obrat ve skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas mezi Dolním Benešovem a Kozmicemi navštívilo 100 diváků, kteří viděli vyhrocený zápas s velkými emocemi na jeho konci. První poločas nabídl fanouškům vyrovnanou partii. Více šancí si vypracovala domácí družina. Hlavním paličem domácích šancí byl Mlýnek, který se dvakrát objevil sám před hostujícím brankářem. Jednou ho gólman Klimovič dokázal bravůrně vychytat, jednou mířil mimo tři tyče. Potřetí Mlýnek dorážel nepřesně přímá kop Stříbného. Gólově se dokázaly prosadit jenom Kozmice, když se po samostatné akci dokázal prosadit střelou k tyči z hranice vápna Jakub Janík - 0:1.

 

Na počátku druhého poločasu dokázal Benešov srovnat s Kozmicemi krok. V 55. minutě vyslal Husovský podél lajny Stříbného, který přihrávkou pod sebe našel Mlýnka, který protrhl střeleckou smůlu a ve skluzu dopravil balon do sítě - 1:1. Pak Stříbný opět pálil z přímého kopu, ale Klimovič byl opět na místě. V 62. minutě se hosté znovu dostali do vedení, když po brejku Jakuba Janíka zakončoval přesně Dihel - 1:2. Benešov pak hrozil Husovský a Stříbným, ale oba byli nepřesní. Velké emoce vyvolala 78. minuta, když kozmický Martin Janík vsítil gól, který ale nebyl uznán pro údajný ofsajd. Navíc o chvíli později byl vyloučen hostující Dihel a frustrovani hosté pak v závěru utkání obdrželi dva góly. V 87. minutě poslal Stříbný balon do uličky Husovskému, který zakončil na přední tyč - 2:2. V poslední minutě vyslal dlouhým pasem Stříbný na zteč Kozelka mladšího, který odcentroval na Husovského, který si míč zpracoval na prsou a přes hlavu vsítil vítěznou branku - 3:2.  

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Pěkná návštěva. Kozmice odjížděly s pocitem křivdy, protože daly branku na 3:1, z ofsajdu, který nebyl. Já se jim ani nedivím. My jsme pak skóre otočili. Zápas to byl vyhrocený.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Nemám k tomu co říct. Vedli jsme 2:1, a dali jsme regulérní branku na 3:1, kterou nám rozhodčí neuznal pro údajný ofsajd. Pak jsme se nechali vyloučit, a domácí otočili. Třetí branka byla taky sporná. Domácí snad ani nemůžou mít z takového vítězství radost.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - D. Mlýnek [-] , J. Reichel [-] (69. P. Kozelek [-] ) , L. Stříbný [-] , D. Večerek [-] , D. Pospěch [-] , T. Miketa [-] (46. A. Ohřál [-] ) , M. Vaculík [-] , R. Husovský [-] (90. M. Vavřínek [-] ) , J. Polák [-] , L. Šikora [-] (46. P. Kozelek [-] )

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - R. Velc [-] , M. Janík [-] (81. Š. Harazim [-] ) , J. Janík [-] , A. Dihel [-] , M. Vinárek [-] , T. Král [-] , F. Konečný [-] (6. T. Lokaj [-] ) , D. Koval [-] , M. Daněk [-] , D. Rončka [-]

ŽK: 13. J. Reichel , 44. D. Mlýnek , 59. J. Polák - 25. D. Koval , 44. M. Daněk , 56. A. Dihel , 78. T. Král , 83. R. Velc . ČK: 78. A. Dihel .
Hráči zápasu: D. Pospěch , M. Vaculík - T. Klimovič , J. Janík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BARÁNEK Petr (N), PLAČEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kartous
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a s přehledem zvítězí. Tipuji přesvědčivou výhru domácích.

Tip: výhra domácích