Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice deklasovaly Kozmice a slaví postup do okresního přeboru


Branky


11

Služovice jsou na jaře suverénní, a svou dominanci dokázaly i v zápase v Kozmicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Kozmice horko těžko lepily sestavu, a proti jasnému lídrovi tabulky ze Služovic neměly žádnou šanci. Hosté prakticky po celý zápas drželi taktovku pevně v rukou. Služovice šly do vedení už v 7. minutě, když dezorientovaný obránce domácích hlavičkoval do břevna a Trunčík dorážel prakticky do prázdné klece 0:1. Po čtvrthodině hry vedly Služovice už o dvě branky, když po centru Trunčíka hlavičkoval do brány Vladan Ciminga - 0:2. Pak nedokázal Vladan Ciminga ani nadvakrát dopravit balon do sítě. Ve 26. minutě prošel centr Trunčíka celým vápnem a na zadní tyči číhající Džemla doklepl míč do brány - 0:3. Čtvrtý zásah přišel ve 39. minutě, když se po centru Vladana Cimingy prosadil hlavou Urban - 0:4. Dvě minuty před pauzou zaplula střela Trunčíka přesně k tyči - 0:5.

 

Po pauze trošku Služovice zvolnily. Nejdřívě své příležitosti zahodili Číp, Urban, Džemla, Borecki a Švácha. Kozmicím se podařilo v 66. minutě snížit, když po centru ze strany zatloukl balon hlavou do kasy Plaček 1:5. Služovice kontrovaly o čtyři minuty později, když rohový kop Čípa dotlačil do kasy Urban - 1:6. V 74. minutě se podařilo Urbanovi zkompletovat hattrick, když jeho rána skončila na zadní tyči domácí svatyně - 1:7. Devět minut před koncem se dostal balon na levé straně k Čípovi, který dokončil střelou k tyči destrukci Kozmic - 1:8. Služovice si títmo vítězstvím zajistily postup do okresního přeboru a nutně říci, že si to za jarní dominanci v soutěži zcela zasloužily.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (hráč): Výsledek hovoří zcela jasně My jsme lepili sestavu jak se dalo, a ještě těsně před zápasem jsme nevěděli, zda budeme vůbec hrát. Jsme rádi, že jsme to odehráli a soupeři gratuluji k jednoznačnému a jasnému vítězství.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Šli jsme do zápasu s jednoznačným cílem, a to potvrdit postup. Sice nám chybělo několik hráčů základní sestavy, ale utkání jsme zvládli a zvítězili jsme zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - L. Krcho [-] , M. Janík [-] (46. L. Ondrášek [-] ) , T. Teska [-] , M. Plaček [-] , A. Miketta [-] , R. Velc [-] , T. Král [-] , D. Koval [-] (79. J. Holeček [-] ) , M. Daněk [-] , D. Rončka [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Nowický [-] , M. Kremser [-] (66. O. Havlíček [-] ) , A. Ciminga [-] , D. Švacha [-] - M. Číp [-] , P. Džemla [-] (83. P. Pšenák [-] ) , M. Trunčík [-] , A. Lasák [-] - V. Urban [-] , V. Ciminga [-] (58. T. Borecki [-] )

Hráči zápasu: V. Urban , D. Švacha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - BIALAS Miroslav (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: výhra hostů

Zápas Davida s Goliášem, kde se však historie opakovat nebude a Služovice vyhrají.

Tip: výhra hostů