Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vykradly Závadu


Branky


11

Závada sice vedla, ale hosté dokázali skóre otočit. Domácí ještě po pauze vyrovnali, ale Štěpánkovice opět dvěma góly odskočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpoledni přivítala na svém hřišti Závada mužstvo ze Štěpánkovic, které dokázalo domácí družinu předčít hlavně ve využívání nabídnutých gólových příležitostí. Do vedení se ale dostal Závada, když autové vhazování skončilo u snajpra Gryze, který propálil Nováka - 1:0. Štěpánkovice vyrovnaly ve 22. minutě, když zahrával standardní situaci Vendelín, jehož střela skončila před gólmanem Krajíčkem, a trefila ho míčem do ramene a on si hodil balon do šibenice - 1:1. Do vedení se dostaly Štěpánkovice ve 35. minutě, když se při postupné akci dostal na hranici šestnáctky Pluške, který si všiml brankáře že stojí na přední tyči a obloučkem poslal balon přes něj do kasy - 1:2. Závada pak zahodila šance Gryzem a Danielem Štefkem. 

 

Start do druhé půle vyšel lépe Závadě, když aut Gryze přistál u Daniela Štefka, který prokázal kanonýrské dovednosti - 2:2. V 58. minutě ale hosté už znovu vedli, když akce začala u Pluškeho, který se jak baletka zbavil dvou protihráčů, poslal míč na Matěje Tomíčka, který jej podél brankáře poslal do kasy - 2:3. Závada ale mohla srovnat, ale Robin Vitásek, který stál sám před prázdnou brankou nezachoval chladnou hlavu a poslal míč nad. Závada pak vše vrhla do útoku, a toho využily Štěpánkovice, když šest minut před koncem poslal Vendelín dlouhý pas na Matěje Tomíčka, jehož pokus ještě Krajíček vyrazil k Vybrančíkovi, který z těžkého úhlu trefil prázdnou branku - 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí): Měli jsme sice více šancí, ale Štěpánkovice byly neuvěřitelně produktivní, a prakticky do čeho koply, tak jim tam spadlo a fotbal se hraje na góly.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Pro nás to byl zápas velmi dobrý, protože domácí hráli, a my jsme dávali branky. Podržel nás brankář Novák, který zlikvidoval tři vyložené šance.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Štefek [-] , J. Lébl [-] (70. D. Vitásek [-] ) , D. Štefek [-] , V. Chříbek [-] (61. V. Ritnošík [-] ) , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-] , P. Joško [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - V. Harazim [-] (46. J. Václavík [-] ) , M. Liška [-] , M. Tomíček [-] , L. Kožušník [-] , T. Wolf [-] , M. Pluške [-] , L. Vybrančík [-] , D. Halfar [-] (70. G. Slaný [-] ) , L. Bielan [-] , J. Vendelín [-]

ŽK: 43. M. Štefek , 74. V. Ritnošík .
Hráči zápasu: D. Štefek , D. Gryz - M. Novák , M. Tomíček , M. Pluške .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: RUČKA Jakub - JEČMÍNEK Jiří (N), THOMAS Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: remíza

Remízový souboj mužstev ze středu tabulky.

Tip: výhra domácích