Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice s přehledem vyhrály


Branky


10

Služovice po půli vedly o dvě branky. Domácím se sice podařilo snížit. Hosté ale dvěma góly zápas rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už jistý postupující se Služovic zavítal do Darkoviček, kde potvrdil svou jarní formu. Už ve 4. minutě nasměroval Hnida svůj přímý kop vedle. V 13. minutě se hosté ujali vedení, když Lasák uvolnil Nowického, který bodlem málem protrhl síť - 0:1. Darkovičky pak zahrozily dvěma šancemi Michala Gaie, ale jednou trefil brankáře, jednou špatně seřídil svá mířidla. Pak se hrála partie mezi šestnáctkami. Nebezpečnější byly přeci jen Služovice. Polhoš pálil ale jen do středu branky. Nowický s Kriebelem stříleli nad. Služovicím se pak podařilo vsítit gól do šatny, když tvrdá střela Trunčíka skončila u tyče - 0:2. Po hodině hry se podařilo domácím zápas zdramatizovat, když míč propadl za obranu k Ondičovi, který jej v pohodě poslal do kasy - 1:2. Služovice ale neponechaly nic náhodě a o čtyři minuty později už opět vedly o dvě branky, když trestný kop Hnidy prodloužil hlavou do kasy Kriebel - 1:3. Pak pálili těsně vedle hostující Vladan Ciminga a Hnida. Za domácí spálili své šance Michal Gai s Helštýnem. Služovice pojistily svou výhru deset minut před koncem, když Lasák vysunul Vladana Cimingu, který zkušeně zakončil - 1:4. V závěru zápasu ještě dvakrát nebezpečně vystřelil Hnida, ale Pískala jeho pokusy s námahou vytěsnil mezi tři tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Nikomu u o nic nešlo, a hrálo se takový fotbal halabala, který vyhrály Služovice.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Ještě, že se blíží konec sezóny. Přijeli jsme v jedenácti hráčích, a navíc nám chytal hráč z pole. Domácí ale na tom nebyli o mnoho lépe. Byli jsme lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Balgar [-] , T. Fajkus [-] , J. Míl [-] , D. Schebestik [-] - M. Gai [-] , P. Helštýn [-] , D. Hruška [-] , P. Adamčík [-] - M. Ondič [-] , J. Kneifel [-] -

TJ Sokol Služovice
V. Kremser [-] - M. Kremser [-] , P. Kriebel [-] , V. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] - J. Černý [-] , P. Džemla [-] , M. Trunčík [-] , W. Hnida [-] - M. Nowický [-] - A. Lasák [-]

Hráči zápasu: W. Hnida , M. Trunčík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - VILKUS Adam (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Darkovičky jsou doma silné. Služovice jsou ale na jaře suverénní , a proto vyhrají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů