2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada otočila zápas ve druhé půli


Branky


44. R. Hladík , 63. B. Moc - 56. M. Majhofer , 59. L. Staňo , 77. L. Staňo
10

Strahovice se ujaly vedení na konci poločasu. Závada skóre otočila. Strahovice ještě stačily varovnat, ale Závada vsítila rozhodující branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice si v posledním zápase této právě končící sezóny pozvaly družinu ze Závady. V prvním poločase se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách, které až na jednu nebyly využity. Ze začátku byl hodně aktivní domácí Moc, který se postupně zastřeloval, a jak v desáté, tak i v patnácte minutě neseřídil správně svá mířidla. Na druhé straně zahazovala šance dvojice útočníků. Dvakrát byl neúspěšný Daniel Štefek, jednou Staňo. Jediná branka v prvním poločase padla ve 44. minutě, když Moc vysunul Hladíka, který obstřelil gólmana - 1:0. Závada mohla vyrovnat vzápětí, ale Staňa vychytal gólman. Závadě se podařilo ve druhém poločase otočit skóre. V 56. minutě pláchl po straně Majhofer, který obešel obránce a pohodlně zavěsil k tyči a srovnal s domácími krok - 1:1. O tři minuty později vyslal Daniel Štefek do úniku Staňa, a ten zkušeně poslal balon do kasy - 1:2. Strahovice mohly dvakrát vyrovnat, ale Dominik Beneš mířil nepřesně. Strahovicím se podařilo srovnat účet utkání v 64. minutě, když napřáhl z dvaceti metrů Moc, a míč se odrazil s pomocí břevna do kysně - 2:2. Klíčový okamžik zápasu přišel v 77. minutě, když se rohový kop dostal ke Staňovi, který dokázal balon až na potřetí dotlačit do brány - 2:3. Strahovice pak mohly ještě vyrovnat, ale dvakrát neuspěl Hanzlík, který míč poslal nad bránu.   



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Vedli jsme 1:0, ale pak se nám zranil brankář, a co střela do gól. K výkonu rozhodčích se nebudu vůbec vyjadřovat. Ve třetí třídě by to mělo být o radosti k fotbalu.

TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí mužstva): Hrál se docela pěkný fotbal, se šancemi na obou stranách se šťastnějším koncem pro nás. Hodně vidět byla dvojice našich útočníků.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Hartmann [-] - R. Hladík [-] , M. Obrusník [-] , T. Němec [-] (46. D. Beneš [-] ) , F. Schenk [-] (81. A. Duda [-] ) - P. Lhotský [-] , B. Moc [-] , Š. Beneš [-] (76. D. Hanzlík [-] ) , J. Josefus [-] - P. Kubiš [-] (60. J. Hluchník [-] ) , M. Vala [-] (46. M. Hluchník [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , D. Štefek [-] , M. Majhofer [-] , V. Chříbek [-] (76. D. Vitásek [-] ) , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-]

ŽK: 73. J. Josefus , 82. D. Beneš - 37. D. Gryz .
Hráči zápasu: B. Moc - L. Staňo , D. Štefek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - VANĚK Pavel (N), JEČMÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Závada se na jaře zvedla příchodem Daniela Štefka. Strahovice svou kůži lacino neprodají a bodový export nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů