2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá přetlačila Bolatice


Branky


11

Po nerozhodném poločase, dala Bělá ve druhém rozhodující trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá ve svém poslením zápase příítala na své domácí půdě mužstvo z Bolatic, které přijelo ve značně improvizované sestavě, kdy muselo využít služeb tří dorostenců. Začátek zápasu se odehrával v opatrném duchu, kdy se obě mužstva navzájem oťukávala a vyčkávala na chybu toho druhého. Tuto úvodní fázi ukončila 18. minuta, když domácí záložník Richter poslal pasem za obranu Daniela Davida, který chladnokrevně poslal brankáře Wránu na opačnou stranu - 1:0. Pak se ve dvou nadějných šancích objevil domácí kapitán Papšík. Vždy stál sám před brankářem Wránou, ale v obou případech nenazul střelecké kopačky a vždy poslal míč vedle branku. Bolaticím se podařilo srovnat krok v poslední minutě prvního poločas, když se ve skrumáži v domácím pokutovém území nejlépe orientoval Slivka a propálil úplně všechno, co mu stálo v cestě - 1:1. I druhá půle začala opatrně z obou stran. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Bolatice za celý druhý poločas prakticky nevystřelily na domácí branku. To domácí byli o něco aktivnější, a v 67. minutě se opět dostali do vedení, když Pekárek procedil přes hradbu těl balon do klece - 2:1. Domácí mohli ještě vedení navýšit, ale Papšík stejně jako v prvním poločase nedokázal dvakrát sám před brankářem Wránou opět trefit míč mezi tři tyče. Bělou to mrzet nemuselo, protože zápas dovedla do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Hrálo se hodně vyrovnané střetnutí se šancemi na obou stranách, jen s tím rozdílem, že my jsme dali o jednu branku navíc a dokázali jsme si připsat tři body.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Přijeli jsme v komplikované sestavě, protože jsme v ní měli tři dorostence. První poločas skončil nerozhodně. Ve druhém dali domácí branku, a když my jsme prakticky jejich neohrozili, tak jsme nemohli vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] (68. D. Végh [-] ) , P. Kamrád [-] , M. Papšík [-] (85. M. Gerboc [-] ) , D. David [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] , P. Vybrančík [-] , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - R. Plaček [-] , R. Hartoš [-] (65. F. Kocián [-] ) , T. Sněhota [-] (82. J. Bortlík [-] ) , P. Tomšů [-] , J. Slivka [-] , R. Ceplý [-] , D. Sikora [-] , R. Obrusník [-] , J. Šula [-] , K. Krečmer [-]

Hráči zápasu: P. Kamrád - T. Sněhota .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - LAMPA Jan (N), DAVID Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Bělá doma nedává body snadno. Bolatice už na jaře nemají takovou formu. Něco mi říká, že se body budou dělit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích