Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Hošťálkovy utrpěly debakl od lídra z Brantic


Branky


2

Brantice v tomto utkání nenechaly absolutně nic náhodě a do domácích se hráči hostí pustili hned od prvních minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly v úvodu poločasu

V sobotu jsme hráli s prvním celkem tabulky, týmem z Brantic. Bohužel tak jako v Rusíně, se i dnes domácím  nepodařily první minuty a opět inkasovali v prvních deseti minutách,  a tak to bylo po třídách  Chrobáka a Jurečky - 0:2. Domácí poté provedli pár změn v sestavě a začali lépe bránit. Nicméně bohužel ani to nepomohlo a hosté z Brantic vstřelili třetí gól, když se prosadil Kurečka. 

Chrobák zkompletoval hattrick

O poločase padlo několik důležitých slov v kabině, a hra se částečně vyrovnala. Opět přišel rychlý gól Chrobáka a hosté se dostali do čtyřgólového úniku. To běžela 50.minuta zápasu. Hra už byla hodně vyrovnaná, když už hosté trefili branku, zasáhl gólman Juříček nebo jiný z domácích hráčů na brankové čáře. Bohužel po mírné teči se přece jen povedlo do domácí branky dostat i pátý míč a Hošťálkovy tak prohrávaly 5:0 o což se zasloužil opět Chrobák,  který dokonal hattrick. Nicméně domácí bojovali dál a za toto úsilí se jim dostalo  také mírné odměny, kdy po pěkné příhrávce se uvolnil O. Kubín a překvapivě překonal golmana - 5:1. Do konce zápasu bylo ještě pár šancí na obou stranách, ale žádný gól. už nepadl.



Sestavy


FK Hošťálkovy
M. Juříček [-] - M. Kilhof [-] , J. Tošenovský [-] , J. Ručka [-] , M. Vlachynský [-] - D. Tošenovský [-] , M. Řehák [-] (70. O. Kubín [-] ) , M. Kondrát [-] (22. D. Ťapťuch [-] ) - T. Moravec [-] - J. Čanecký [-] (61. M. Ručka [-] ) , P. Špok [-]

TJ Sokol Brantice
E. Tejček [-] - D. Kliment [-] , T. Kurečka [-] , V. Chrobák [-] , A. Kavan [-] (46. O. Csomor [-] ) , L. Štefanik [-] , P. Kavan [-] , J. Halíř [-] , D. Říha [-] , V. Pohludka [-] , O. Dofek [-]

ŽK: 29. D. Tošenovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUROŇ Antonín - PEŘINA Jiří (N), VALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů