T. Klíma 33. (p.)
1:3
(1:2)
12. J. Kalabza (p.)
40. M. Baran
93. J. Kozák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krajský přebor čeká velká obměna, dolů jde i Sušice, kterou nahradí Nepomuk!


Branky


33. T. Klíma (p.) - 12. J. Kalabza (p.) , 40. M. Baran , 93. J. Kozák
5

Nepomuk vyhrál i druhý zápas a po zásluze míří o soutěž výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli, hosté trestali.

Hráči TJ Sušice nastoupili do zápasu s tím, že nemají co ztratit a pokusí se o malý zázrak. V úvodu byli aktivnější a snažili se, co nejdříve ujmout vedení. Do tlaku se dostali po standartních situací, ze kterých byli velmi nebezpeční. Hosté naopak nastoupili s vedením 3:0, takže se nikam nehnali a čekali na chyby. Jedna se naskytla ve 12. minutě, když se po závaru dostal k odraženému míči útočník hostů a v souboji s domácím brankářem TJ Sušice Stupkou upadl ve vápně a rozhodčí odpískal pokutový kop, který promněnil hostující Kalabza - 0:1. Domácí nic nevzdávali a neustále se tlačili dopředu a odměnou bylo vyrovnání ve 33. minutě, které zařídil po penaltě Tomáš Klíma - 1:1. Asi zásadní tečku dali zápasu hosté ve 40. minztě, když využili další chybu hráčů TJ Sušice a dostali se do vedení 1:2.

Hosté slaví, domácí truchlí!

Ve druhém poločase už se jednalo o formalitu. Domácí hráči se snažili alespoň zápas otočit a vyhrát, ale ani to se nepodařilo. Hosté navíc přidali v 93. minutě branku na 1:3 zásluhou Jana Kozáka a mohli začít slavit zasloužený postup do Krajského Přeboru. Naopak domácí TJ Sušice po roce, kdy spadla z Divize padá i z Krajského Přeboru.



Sestavy


TJ Sušice
L. Stupka [-] - J. Brabec [-] (70. M. Kramár [-] ) , J. Čanecký [-] (74. M. Bachroň [-] ) , P. Hubáček [-] , D. Vašák [-] (65. J. Dryk [-] ) , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , P. Hubáček [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (67. D. Šmíd [-] ) , T. Knapp [-] (83. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (72. L. Zajíc [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (77. P. Panc [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-] (61. M. Březák [-] )

ŽK: 43. I. Varga , 79. P. Hubáček - 19. M. Šafanda , 78. J. Kozák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŠTYCHOVÁ Jana, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: FOTBALUNAS
Tip experta: remíza

Nepomuk má po výhře 3:0 nahráno, nikam se nepožene. Sušice sestup z KP neodvrátí.