Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Táborska stále bez bodu, Čížová si zastřílela


Branky


30

Táborsko - V rámci druhého kola Divize A přivítala rezerva druholigového celku na svém hřišti Čížovou. Domácí chtěli získat první body, hosté naopak potvrdit dva venkovní. Hattrick Jirouše a dobrý výkon Jandy znamenal vysoké vítězství Čížové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirouš pálil ostrými

Počasí na koupání, nikoliv však příjemné pro hráče na hřišti. Podmínky jsou ale pro oba celky stejné a jako první se prosadili hosté, když svým prvním zásahem potrestal zaváhání obrany Jirouš - 0:1. Tentýž hráč se zapsal do listiny střelců znovu, tentokrát to bylo po rohovém kopu, kdy se zavěsil do vzduchu a stanovil konečné poločasové skóre, neboť domácí rezerva si vyloženou šanci vypracovat nedokázala - 0:2.

Čížová své vedení navyšovala

Uběhla hodina hry a Jirouš stejným způsobem jako při druhé brance dopravil míč za záda Nováka, čímž zkompletoval svůj hattrick - 0:3. Mladíci se snažili se zkušenější Čížovou držet krok, ale nenašli na ni recept. V 71. min. udeřil jejich soupeř znovu, to když se z přímého kopu trefil Krasnyanyk, nově příchozí hráč z pražské Bohemians - 0:4. Hráči v růžových dresech hru kontrolovali a do konce zápasu se prosadili ještě jednou. Bůra dovršil tečovanou střelou kapitán Janda - 0:5.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Obdrželi jsme lekci z produktivity. Hráli jsme s mladými hráči, které jsme doplnili o kluky z U-19 a Berešíkem s Kopřivou z A-týmu. V tomto zápase se projevila kvalita Jirouše a Jandy. Zápas jsme nevypustili, ale dostali jsme laciné góly."

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Měli jsme problém s počtem hráčů, ve své podstatě jsme jeli s jedenácti kusy. Jel s námi Polodna, který nebyl 2-3 měsíce na hřišti, Fenyk s Lukešem byli na svatbě za svědky... Táborsko má mladý tým, my jsme to uhráli zkušeně, dobře jsme pracovali a hráli jsme chytře. Náš brankář neměl až na centry žádnou práci, Jirouš pomohl třemi góly a vlastně zápas dá se říci rozhodl. Kdyby mi někdo řekl, že budeme mít po dvou zápasech pět bodů, tak bych mu nevěřil. S počtem hráčů máme problém, tak uvidíme, jak to bude dál. Každopádně jsem s tímto zápasem maximálně spokojen. Dobře zahrála i nová posila Krasnyanyk, který se blýskl gólem i dobrým výkonem, ale ten dnes na hřišti nechali všichni."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Laszák [-] , J. Kopřiva [-] (83. L. Jansa [-] ) , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] , J. Peterka [-] , L. Mikuláštík [-] (80. F. Jírava [-] ) , M. Berešík [-] , J. Zvára [-] (61. R. Mischnik [-] ) , T. Postřihač [-] , M. Kubec [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , M. Rozhoň [-] - T. Pospíšil [-] , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] - M. Jirouš [-] - M. Polodna [-] , I. Krasnyanyk [-]

ŽK: 4. J. Peterka .
Hráči zápasu: M. Berešík - P. Janda , M. Jirouš .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: remíza

Táborsko bude doma chtít odčinit vysokou porážku, budou mít možnosti posílení z A-týmu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zkušenosti Čížové rozhodnou o zisku všech bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích