0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahálka jedinou brankou utkání nasměroval Admiru za výhrou


Branky


33

Klatovy podruhé za sebou měli výhodu domácího prostředí. V úvodním kole ji dokonale využily s rezervou Táborska, nyní je čekala Admira. Ta doma remizovala s Aritmou a po penaltách brala jen bod. Domácí další výhru nepřidali a podlehli pražskému celku tím nejtěsnějším výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira udeřila "jen" jednou

Utkání nabíralo postupně na obrátkách a hned ve 12. min. si míč za obranu našel Mošna, který se protáhl kolem dvou obránců a Diviš ho na hranici vápna nedovoleně zastavil. Za svůj zákrok uviděl žlutou kartu a následná standardní situace skončila nad brankou. Nebyla to ale jediná šance hostí, kteří první poločas soupeře do ničeho výraznějšího nepustili. V další šanci se po centru Mošny zjevil Zahálka, ale mířil pouze do Rojíka.

 

Po jednom z rohových kopů se už zdálo, že je míč za brankovou čarou, ale nedělo se tak. Klatovy tak ustály další velkou šanci. Stejně jako další z rohových kopů, po kterém jeden z hostujících hráčů překopl odkrytou branku. Ve 45. min. se ale pražský celek radoval. Zahálka obdržel míč za obranu, postupoval do vápna a přeloboval Rojíka - 0:1. Branka do šatny byla také posledním, co úvodní dějství nabídlo.

Vyrovnat se domácím nepodařilo

Druhá půle byla opakem první. Tempo hry převzaly Klatovy a dostávaly se do šancí. Hrozily především po standardních situacích a následných závarech, které neměly ke gólu daleko, ale hostující defenziva všechny pokusy ustála. Vedení mohl navýšit Mošna, kterému stál v cestě už jen brankář Rojík, ale byla z toho další zahozená tutovka. Zbytek zápasu patřil domácím, kteří se tlačili do soupeře, ale kýžený gól vstřelit nedokázali, a tak všechny body putovaly do Prahy.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Klatovy měly dobré výsledky, kvalita u nich je. My jsme se na zápas připravili tak, že budeme chtít ovládnout střed hřiště a kontrolovat hru. Hned v prvním poločase jsme měli obrovské šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Až před koncem poločasu se blýskl krásnou brankou Zahálka. Kdyby to ale bylo 3:0 pro nás, nikdo by se nedivil. Ve druhé půli jsme polevili a byť jsme čekali, že Klatovy by mohly, tak se tak nestalo a udávaly tempo hry. Před naší brankou byly často závary, které jsme naštěstí dokázali ustát. Vypracovali jsme si i jednu stoprocentní šanci, ale tu jsme také nedali. Posledních dvacet minut bylo hektických, ale nám se zápas podařilo ubránit a zejména za první poločas jsme zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - J. Sojka [-] , J. Szedmák [-] (69. L. Krásný [-] ) , K. Krejčí [-] , L. Bálek [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , I. Vojtko [-] (60. T. Jůda [-] ) , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Tříska [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Kurek [-] (82. R. Turák [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] , M. Čácha [-] (72. J. Panýrek [-] ) , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , R. Sázel [-] (61. J. Štefan [-] )

ŽK: 12. F. Diviš , 63. D. Tříska , 86. K. Krejčí , 89. D. Dolanský - 75. J. Martinic .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: remíza

Oba dva týmy po prvním kole mohou být spokojené, Admira si navíc v poháru poradila s třetiligovým Královákem. Myslím, že diváci uvidí pěkný fotbal a o vítězi rozhodnou penalty.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Od jisté doby nemám rád Klatovské diváky, proto věřím Pražákům

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů