Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek v základní hrací době vítěze nepřineslo, rozhodovaly penalty


Branky


4. J. Motl , 41. P. Krejčí , 65. P. Krejčí (p.) , 85. P. Krejčí - 7. F. Vaněk , 39. F. Vaněk , 79. F. Vaněk , 86. P. Bouchal
33

Doubravka si v úvodním kole přivezla výhru z Berouna, který je v soutěži nováčkem. Soběslav nejtěsnějším rozdílem porazila doma SKR a nyní čekalo na oba celky vzájemné měření sil. Příchozí diváci viděli celkem osm branek, dva hattricky a dočkali se i penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly na obou stranách

Doubravka měla zpočátku utkání více míč na svých kopačkách a vytvářela si šance. Hned ve 4. min. šla do vedení, kdy se přihrávka podél vápna dostala přes Skopového na Motla, který prostřelil Kuníka - 1:0. Domácí ale jakoby uspokojeni vedoucí brankou polevili a po chvilce byli potrestáni. Stružka ztratil míč u lajny, Kutner vysunul Vaňka za obranu, ten si píchl míč kolem brankáře a trefil odkrytou branku - 1:1.

 

Ani po inkasované brance se hra domácích nezlepšila a ve 39. min. to vyústilo v další inkasovanou branku, kdy se trefil opět Vaněk po krásné střele - 1:2. Do kabin se domácím ale podařilo srovnat, kdy se za pomoci pověstného fotbalového štěstíčka trefil ze standardní situace Krejčí a uzavřel tak poločasové skóre - 2:2.

Dva hattricky

Druhá půle už byla ze strany domácích o poznání lepší, alespoň její začátek. Přicházely šance a po jedné z nich chytil Chotovinský míč rukou na brankové čáře, uviděl červenou kartu a kopala se penalta. Tu si vzal na sebe Krejčí a proměnil - 3:2. Opět jakoby uspokojena gólem přestala Doubravka hrát. Šanci měl střídající Štěrba, který šel sám na Kuníka, ale neuspěl. v 75. min. měla Soběslav k dipozici standardní situaci. Střelecký pokus dokázal Turek vyrazit, ale jen na hlavu Kutnera, který domácího brankáře donutil se přesunout na druhou tyč a tam vyškrábnout dobře mířenou hlavičku.

 

Zápas se dohrával za hustého deště. V 79. min. za to byli domácí potrestáni, když míč za sebe prodloužil Ketner na Vaňka, který střelou na zadní tyč zkompletoval hattrick - 3:3. Běžela 85. min. a zrodil se druhý hattrick, když vedoucí branku a svou třetí zařídil Krejčí ve skluzu po rohovém kopu - 4:3. Domácí ale opět doplatili na zmatky v defenzivě, které byly hned minutu po vedoucím gólu potrestány. Střela z dálky skončila na břevně, Vaněk zakryl míč pro Bouchala a ten propálil vše před sebou. Vyrovnávací brankou tak poslal zápas do penalt - 4:4. V těch byla Doubravka stoprocentní, a tak brala plusový bod.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, zraněný hráč: "Do utkání jsme vstoupili dobře, drželi míč a vytvářeli si šance. Zaslouženě jsme se dostali do vedení, ale po vstřeleném gólu jsme přestali hrát. Darovali jsme soupeři první gól a ani poté jsme nezlepšili obraz hry a po krásné střele Vaňka jsme prohrávali. Naštěstí se nám podařilo ještě před půlí srovnat ze standardní situace. Ve druhé půli jsme dominovali, vytvářeli si spoustu šancí a zaslouženě zvýšili z penalty. Po vstřeleném gólu jsme ale opět přestali hrát a po neproměněné šanci Jirky Štěrby, který šel sám na bránu, jsme po zmatkách v obraně inkasovali třetí gól. Stejná situace se opakovala po čtvrtém gólu a vedení jsme neudrželi. V penaltách se od nás nikdo nemýlil, a tak jsme zaslouženě brali druhý bod."




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Knakal [-] - V. Světlík [-] (35. P. Morávek [-] ) , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , M. Trojanec [-] (67. J. Štěrba [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] (76. J. Trojanec [-] ) , J. Motl [-] (71. J. Petr [-] ) , P. Krejčí [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] , K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , J. Suchan [-] - L. Podráský [-] (82. D. Maršík [-] ) , T. Mazouch [-] , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] , P. Nohava [-] - A. Kutner [-]

ŽK: 69. O. Stružka , 85. P. Krejčí - 63. L. Podráský . ČK: 64. K. Chotovinský .
Hráči zápasu: D. Skopový , P. Krejčí - A. Kutner , F. Vaněk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejsa Josef - CICHRA David, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: výhra domácích

Doubravka potvrdí venkovní vítězství a doma získá 3 body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hřiště Doubravky bude pro nováčka těžkým oříškem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích