2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2018 18:00

1.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body sezóny berou cábelíci, kteří porazili Písek!


Branky


14
Celou přípravu absolvovali třetiligoví fotbalisté za neúnavného dohledu spalujícího slunce, při páteční premiérovém utkání však na hřiště padaly kapky. Déšť vyhovoval nejvíce vyprahlému trávníku v Králově Dvoře, na němž se následně rozhodlo o tom, že první body nového ročníku ČFL poputují na konto Cábelíků.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka prvním střelcem ročníku

Pouze v úvodních minutách se dalo hovořit o větší nebezpečnosti domácích fotbalistů. Několik náznaků rodících se příležitostí však žlutomodří přečkali a zkoušeli to i směrem dopředu. V 6. minutě se Martin Voráček zbavil obránce a zleva nebezpečně odcentroval na malé vápno. Jeho gólovou přihrávku ale zneškodnil obránce, který hrozící nebezpečí zmírnil na roh.

 

Z pohledu skóre rozhodující okamžik přišel v 11. minutě, kdy hosté ztratili ve středu hřiště míč a své nohy nastartoval Michal Procházka. Napravo měl volného spoluhráče, ale rozhodl se svou akci vyřešit sám. Před velkým vápnem si navedl míč do středu a z osmnácti metrů vyslal na Kamila Hajduška střelu, která se nepovede každý den - 1:0.

 

Písečtí měli během první půle více ze hry, ale chyběla jim finální fáze nebo jen trochu štěstí při střelách, jež v drtivé většině tečovali či blokovali obránci Králova Dvora. Na gólmana Jiřího Krčka prošly pokusy obou bratrů Heldů a nebezpečně to z otočky zkoušel od první minuty hrající Daniel Petřík, ale vyrovnání nepřicházelo.

Písek se neprosadil

Po změně stran se připomněli Cábelíci. V 56. minutě skončila kombinace domácích střelou mimo, jenže o dalších osm minut později se radovali z navýšení náskoku. Po rohovém kopu a následném závaru dopíchl míč za brankovou čáru Michal Hell - 2:0.

 

Ani tak nebylo pro Písecké nic ztraceno, času bylo stále dost a svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna svého soupeře na dobrých patnáct minut zamkli na své útočné polovině. K šestnáctce se dostávali bez problémů, ale z nespočtu centrů do pokutového území se v šanci na gól neproměnil žádný.

 

V závěru se ještě zaskvěl Kamil Hajdušek, když zneškodnil gólovou hlavičku Michala Procházky, ale radosti týmu expíseckého kapitána Michala Rendly tím již zabránit nemohl.

 

zdroj: fcpisek.cz / Petr Brůha



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Rostislav Grossmann (trenér, pro fcpisek.cz): „Nesehráli jsme úplně špatný zápas, ale fotbal se hraje na góly a v tom byli úspěšnější domácí. Přestože jsme po většinu zápasu měli míč pod kontrolou a měli víc ze hry, tak tam, kde se rozhoduje o výsledcích, ve vápně, jsme byli horší. Inkasovali jsme dva laciné góly. Ten první byl po pěkně trefené střele, ale po situaci, kterou jsme měli ubránit a druhá po neubráněné standardní situaci, kdy to tam soupeři asi na pětkrát dostali svým důrazem a bojovností. My jsme měli snad třikrát více standardek než domácí, jenže jsme se neprosadili. Lítalo nám to kolem tyčí a něco pochytal gólman. Měli jsme dát dva, tři góly. Na bodový zisk to v Králově Dvoře určitě bylo. Ze hry zklamaný nejsem, ale z výsledku ano. Musíme i nadále pracovat na finální fázi. Rozhodující byla branka na 2:0. V tu dobu jsme tlačili a domácí odešli fyzicky. My jsme ale gól nedali, pak jsme propadli při standardní situaci a to se nesmí stávat. Máme hráče, kteří umějí dávat góly, ale může chvíli trvat, než se do toho dostanou a sedne si to. Útočná řada je hodně mladá a bude se sehrávat a nabírat zkušenosti. Střelci tam však jsou a najdou se. "



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , M. Šlapák [-] (90. T. Břížďala [-] ) , M. Procházka [-] (88. T. Bohánek [-] ) , J. Bouček [-] , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] (84. P. Nehoda [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Rendla [-] , M. Hejda [-] (67. D. Dolák [-] )

FC Písek
K. Hajdušek [-] - T. Benetka [-] , F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , Š. Holý [-] - D. Petřík [-] (65. A. Presl [-] ) , M. Voráček [-] , J. Held [-] , V. Milec [-] - M. Held [-] (84. V. Hrachovec [-] ) , D. Pinc [-]

ŽK: 33. J. Bouček - 50. M. Held , 58. J. Held , 62. A. Hanzlík , 77. V. Milec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Klupák Petr - KYNCL Tomáš, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích