2:1p.
(0:1)
35. J. Díl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov zažil divokou letní přípravu, na úvod ale vydoloval dva body proti Štěchovicím


Branky


74. P. Čapek - 35. J. Díl
16

Šestou sezonu ve třetí lize zahájilo mužstvo Štěchovic vedené trenérem Zbyňkem Bustou zápasem v Benešově, který po poněkud turbulentní letní přestávce vstoupil do soutěže oproti loňské sezoně nejen velmi oslabený, ale také pod vedením trenéra Josefa Laštovky, který se po bohaté hráčské kariéře vrhl na dráhu trenéra. Souboj, který by se dal označit na malé derby, nakonec skončil nerozhodným výsledkem, ke kterému přidal druhý bod domácí tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu fotbalovou krásu plnou šancí nepřinesl. První vážnější šanci si připsal po čtvrthodině hry Čapek, který mířil těsně mimo. Téměř vzápětí Benešovu zatrnulo, když si Tetour neporozuměl se spoluhráčem při výkopu a Batka se ocitl v obrovské šanci, kterou nepřesným zakončením nevyužil. Domácí ale odpověděli na šanci šancí, do zakončení se probojoval Engelmann a donutil Řeháka k pohotovému zákroku. Ve 28. minutě si domácí vypracovali ještě větší šanci, jeden z centrů zamířil na hlavu Švantnera a následně museli hráči hostů vykopávat balon z brankové čáry. Odpověď si připravili ve 33. minutě, ale Batka nevyužil ani druhou šanci, když ztroskotal na Tetourovi. Ve 36. minutě hosté vybojovali rohový kop, který rozehrál Košata, centr i se štěstím dolétl na zadní tyč, kde číhal osamocený Díl a razantním zakončením se nemýlil – 0:1. Před koncem poločasu mohl vyrovnat Švantner, ale z nenápadného zakončení z úhlu orazítkoval břevno.

 

Po nástupu do druhého poločasu se čekalo na akci do 53. minuty, než se dostal Čapek k odraženému balonu a donutil Řeháka k dalšímu přesnému zákroku. O tři minuty později se dostal centrovaný balon k Novákovi, který hledal Volešáka obloučkem, ale nejzkušenější hráči mužstva chybělo k úspěchu pár centimetrů. Oba jmenovaní si akci zopakovali v 58. minutě, ale Volešáka vychytal Tetour bravurním zákrokem. Snaha domácích o vyrovnání dlouho efekt nepřinášela, což ovšem změnila 74. minuta a standardka, po které vznikl chaos v pokutovém území, kde se nejlépe zorientoval Čapek a přesným zakončením vyrovnal – 1:1. Gól Benešov nakopl, ale i kvůli zvýšené aktivitě vzniklo v 89. minutě okénko v obraně, čehož využil Batka a vyslal do samostatného úniku Kučabu, ten mohl při své premiéře v dresu Štěchovic sestřelit jeden ze svých bývalých klubů, ale to se nestalo, jelikož Tetour dalším zákrokem udržel veškeré bodové naděje. Posléze se dokonce domácí radovali z vítězné trefy, tu však odvolalo odpískané ofsajdové postavení střelce.

 

Po jediné nastavené minutě se šlo bojovat o druhý bod v penaltách, kde se promítla jedna změna. A to, že i když bude rozhodnuto po třetí či čtvrté sérii, kope se všech pět sérií. V prvních dvou se trefili všichni střelci, jak domácí Švantner s Vrňákem, tak hosté Batka s Grešem. Zlom nastal v dalších dvou sériích, když se prosadili domácí Vosáhlo se Zákostelským, ale neuspěli hosté Košata s Jakobovským. Pátá série, dohrávaná z povinnosti, už přinesla jen kosmetickou úpravu, když se neprosadil Čapek a na konečných 4:3 z pohledu domácích snížil Pavlík.

zdroj: fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Josef Laštovka (trenér): "Hráli jsme, co jsme chtěli, kombinovali, v úvodu jsme nevyužili své pološance, první gól by nám hodně pomohl. Bohužel jsme inkasovali ze standardky, což nás zbrzdilo. Bylo vidět na klucích, že chtěli vyhrát, ve druhé půli jsme srovnali, byl to fotbal nahoru dolů. Asi zasloužená remíza. Tetour nás v zápase podržel."




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Pedro [-] , Z. Vrňák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Zákostelský [-] - O. Brokeš [-] , P. Čapek [-] , L. Balata [-] (64. M. Turek [-] ) , V. Engelmann [-] - P. Švantner [-] , P. Hampl [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - J. Košata [-] , M. Kučaba [-] , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (84. P. Vávra [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Díl [-] (68. J. Greš [-] )

ŽK: 82. L. Volešák .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích