2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benda vs. Vokáč. Ze dvou bodů se radují Karlovy Vary


Branky


43. J. Benda , 68. J. Benda - 34. R. Vokáč , 66. R. Vokáč
20

Domácí dvakrát srovnali, z výhry se nakonec radovali Karlovarští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se nenudili

Do utkání hostévstoupili nebojácně a aktivně, dobře kombinovali, roztahovali hru do stran, brankář Lipš se měl od začátku co otáčet a domácím neumožnili dostat se do úvodního tlaku. Postupně ale domácí hru srovnávali a v 8. minutě po střele Chukwamy od inkasovaného gólu zachránilo Slavii jen břevno Chárovy branky a následnou hlavičku Bendy Chára zlikvidoval. Od 15. minuty přebírali iniciativu domácí a v 17. minutě Chukwamovým nůžkám chybělo ke vstřelení gólu jen více přesnosti. Ve 24. minutě měl pro změnu gól na noze po celé utkání velice aktivní Hudec, který se naběhl na přihrávku Mestla, jeho střelu stačila domácí obrana zblokovat. V 28. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře tvrdou střelou Dan Krlička, Lipš byl však na místě. To o dvě minuty později rozezvučel tyč Chárovy branky dělovkou kapitán domácích Cibulka.

 

Za úmorného vedra se hrálo utkání velmi dobré úrovně, hra se přelévala ze strany na stranu a z obou stran byly vidět gólové příležitosti. A první jsme využili hosté v 34. minutě. Míč odhlavičkovaný domácím obráncem dostal na nohu Vokáč a nedal z hranice velkého vápna domácímu brankářovi vyniknout. Po vstřeleném gólu sice Karlovarští převzali iniciativu na své kopačky, ale bez kýženého efektu. Naopak domácí se v podstatě lacino dostali k rohovému kopu a srovnali z něj Bendou ve 43. minutě na 1:1.

Benda srovnal

V druhé půli hned ze začátku měly oba týmy po jedné šanci. V 47. minutě nedosáhl nikdo z útočníků domácích na centr z přímého volného kopu a míč jen prolétl malým vápnem. Na druhé straně po hezké akci z pravé strany vystřelil Pavel Maňák, ale jeho střelu zblokoval domácí obránce. O chvíli později nedosáhl Vokáč na přihrávku Hudce z pravé strany a ke gólu nevedla ani následná série tří rohových kopů v řadě. Obdobně to vypadalo i v podání domácích.

 

I přes vysilující vedro se hrál fotbal ve vysokém tempu a musel se líbit všem přihlížejícím.  

 

V 66. minutě dal Ludvík Tůma přesně míč za obranu Hudcovi, ten zprava přihrál na kopačku nabíhajícího Vokáče a hosté šli do vedení. Jenže jim nevydrželo dlouho. Za dvě minuty bylo opět srovnáno. Z hodně přísně nařízeného přímého volného kopu z hranice velkého vápna domácí Benda přes děravou zeď stanovil skóre utkání na 2:2.

 

V dalším průběhu měl nejblíže z domácího týmu k vítězné brance důrazný Chukwama, který šel sám proti Chárovi, ale trefil pouze tyč. V Brozanech měl Chára brankové konstrukce dobře „ošetřené“. Z hostující strany měl gól na kopačkách Dan Krlička. Přetažený centr z rohového kopu vracel do malého vápna Staněk, jenže Krlička míč minul.

 

Ke slovu přišly penalty. Chára dvě penalty domácím chytil, zatímco Staněk, Krlička, Maňák, Geňo a Suchý bezpečně proměnili a zasloužili se o bonusový bod pro Slavii.

 

Zdroj: slaviakv.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
web Slavie KV: Objektivně je nutné přiznat, že nám v poslední čtvrthodině (i s nastaveným časem) domácí zle zatápěli. Naši hráči se ale vydali ze všech sil a remízu udrželi. Bonusový bod je příjemný. Stejnou pochvalu a uznání jako hráči zaslouží, jak už se vlastně stává ustáleným zvykem, naši fanoušci. Po celé utkání hráče neúnavně povzbuzovali a vytvořili pro kluky skoro domácí prostředí. Díky.



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - . Freitas [-] , A. Vlček [-] , M. Mešič [-] , I. Šollar [-] (46. M. Marič [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , J. Benda [-] , J. Šimral [-] , C. Chukwuma [-] (82. P. Eliáš [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - L. Mestl [-] (75. J. Samek [-] ) , L. Tůma [-] , P. Maňák [-] , D. Mandula [-] (90. M. Novotný [-] ) , R. Vokáč [-] (84. M. Suchý [-] ) , D. Krlička [-] , M. Pěkný [-] , J. Staněk [-] , J. Hudec [-] (70. P. Šmídl [-] ) , M. Geňo [-]

ŽK: 60. M. Mešič , 63. M. Marič , 77. M. Studecký , 90. A. Vlček - 48. L. Mestl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hocek Petr - LAFEK David, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích