L. Volešák 32. (p.)
2:1p.
(1:0)
48. L. Vopat
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice litovaly neproměněných šancí, spokojit se musí s výhrou po penaltách


Branky


32. L. Volešák (p.) - 48. L. Vopat
20

Domácí třetiligová premiéra čekala na výběr trenéra Zbyňka Busty proti jednomu ze tří divizních nováčků, Slovanu Velvary. Vítěz béčkové skupiny divize, vedený trenérem Pavlem Janečkem, se ve Štěchovicích prezentoval velmi slušnou hrou a řádně domácí hráče potrápil. Hned v úvodu druhého poločasu odpověděl Vopat na penaltovou trefu Volešáka a zápas nakonec dokráčel do penaltového souboje, ve kterém domácí vybojovali druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První příležitost patřila domácím, ve 2. minutě Díl se štěstím našel Batku, který mířil střelou z mírného úhlu nad břevno.  V 9. minutě zaútočili i hosté, pokus Vopata jeden z obránců tečoval do zámezí. V 16. minutě následovala další šance Velvar, Vopat v tomto případě unikl Těžkému a naservíroval balon Kafkovi, který ztroskotal Řehákovi. A do třetice přišla další akce hostů pár okamžiků poté, centr Noska zakončoval Kalaš, jenže dopadl stejně jako Vopat, střela byla tečována mimo. Nevydařená pasáž z pohledu Štěchovic byla ukončena po dvaceti minutách, když Ludvík podklouzl a Novák se najednou objevil sám před Měsíčkem, kterého nepřekonal. Chvíli na to centroval z levé strany Košata, centrem našel hlavu Batky, ale ten nemířil přesně. Po půl hodině hry došlo k souboji ve vápně, Šalda srazil Košatu, a rozhodčí Pastyřík ukázal na penaltový puntík. Balonu se ujal Volešák a ve 32. minutě bez větších problémů proměněnou penaltou dostal domácí do vedení – 1:0. Deset minut poté Volešák velmi přesným centrem za obranu hledal Nováka, který podruhé ztroskotal na Měsíčkovi.

 

Vopat srovnal

Po změně stran patřilo hřiště na dvacet minut prakticky jen hostům. Varováním pro domácí byl velmi nebezpečný centr Kafky, který nebyl zužitkován, ale ve 48. minutě už bylo srovnáno, když přihrávku do vápna dostal Vopat a s přehledem poslal balon za záda Řeháka – 1:1. Další nebezpečné momenty nastaly při zakončení Poláka či Šaldy, v obou případech balon skončil v zámezí. Zpět do vedení se mohli domácí dostat v 66. minutě, Jakobovského centr zamířil na hlavu Batky, jenže štěchovický kanonýr mířil i podruhé mimo. Pět minut poté následoval centr Těžkého na hlavu stejného hráče, v tomto případě balon mířil o dost přesněji a Měsíček pohotovým zákrokem stihl balon vyrazit. Zahazování nadějných šancí pokračovalo v 78. minutě, střídající Greš si vyměnil balon s Košatou, ale Měsíček další střelu vyrazil. Ani v 81. minutě se domácí neradovali, po centru Volešáka mířil Batka mimo. Hosté se udrželi ve hře a v 83. minutě málem otočili stav, když osamocené unikal Kafka, který se sice dostal až k Řehákovi, ale k zakončení ne. Ani v 90. minutě se skóre neměnilo, po Jakobovského centru zakončoval Batka, ale na Měsíčka recept nenašel.

Zaváhal Kovařík

Penaltový souboj o druhý bod nabídl devět proměněných pokusů z deseti. Domácí Štěchovice byly stoprocentní, postupně se trefili Batka, Greš, Košata, Volešák a Kučera. Ve čtyřech sériích držely Velvary krok, když se trefili Obrtlík, Ludvík, Šalda a Tenkl. Rozhodující tedy byla úplně poslední penalta, kterou neproměnil Kovařík. Druhý bod tak po výhře 5:4 zůstal ve Štěchovicích.

Zdroj: fotbalstechovice.cz



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , F. Busta [-] , Š. Těžký [-] (85. V. Müller [-] ) , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , J. Díl [-] (68. J. Greš [-] ) , L. Batka [-] , L. Volešák [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - L. Vopat [-] (78. M. Müller [-] ) , M. Doležal [-] (46. B. Havel [-] ) , M. Polák [-] , P. Šalda [-] , J. Kalaš [-] , T. Nosek [-] (59. P. Kovařík [-] ) , J. Kafka [-] (85. L. Stýblo [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Ludvík [-] , M. Obrtlík [-]

ŽK: 36. L. Batka - 32. P. Šalda .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích