1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 16:30

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí vyloupilo Rýmařov


Branky


9

Velké Meziříčí zvítězilo díky obrému úvodu a také díky závěrům obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v páté minutě šli hosté do rychlého protiútoku, který rozjeli na polovině hřiště a následně dostali míč na soluhráče do tahu na pravé straně, odkud pak přišel řízemní pas na malé vápno, který prošel přes dva bránící hráče až ke kanonýrovi Pavlovi Simrovi, který míč pohotově uklidil do sítě. Ve 35. minutě zahrával Rýmařov z levé strany rohový kop, který mířil na zadní tyč, kde si na něj naskoil Jan Kolísek a nechytatelně jej hlavičkoval k pravé tyči a vyrovnal na 1:1. V poslední minutě prvního dějství zahrávali hosté přímý kop z dobré pozice, ale trefili pouze tyč a Jiskra dokázala míč odkopnout pouze k dalšímu hráči Velkého Meziříčí. Ten míč vrátil do ohně a Velmez následně orazítkoval tyč střelou z velkého vápna a následně si k míči do velkého vápna naběhl Patrik Mucha, který jej už jen doklepl do úplně prázdné branky.

V 74. minutě dalo Velké Meziříčí svůj třetí gól, který ale nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení jednoho z jejich hráčů. Tři minuty před závěrečným hvizdem rozjíždělo Velké Meziříčí akci po pravé straně a krásným náběhem za obranu si o kolmou přihrávku řekl Robin Demeter, který postupoval sám na brankáře a takovým pololobem jej poslal nejprve do tyče a už to vypadalo, že se míč odrazí zpět do hřiště, ale nakonec doskákal za brankovou čáru. Velmez tak zvítězil 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nevyšel nám začátek zápasu a ta rychlá branka pro nás nebyla dobrá. Nadále si hosté vytvořili několik dobrých šancí, ale náš brankář nás podržel. Klíčový byl inkasovaný gól do šatny.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - J. Kolísek [-] , T. Šupák [-] , N. Tilkeridis [-] (76. D. Hleba [-] ) , K. Kocúr [-] , R. György [-] , M. Furik [-] (87. T. Němec [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] (72. R. Němec [-] ) , J. Harazin [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] (87. M. Bouček [-] ) , R. Matulka [-] , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (71. R. Šuta [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (87. J. Polanský [-] ) , P. Dolejš [-] , D. Komínek [-]

ŽK: 44. D. Dydowicz , 49. N. Tilkeridis .
Hráči zápasu: P. Mucha .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Na úvod jsou všechny zápasy těžké tipovat, ale věřím, že Rýmařov doma bod uhraje.