2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň navázala na formu z minulé sezony


Branky


9

Klidnou výhrou 2:0 vstoupila Líšeň do nového ročníku MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v šesté minutě našel centr na vzdálenější tyči nohu Hanuše, který z první přestřelil bránu. Byla to první vážnější šance domácích. V sedmnácté minutě proletěla standardní situace těsně kolem pravé tyče líšeňské brány. Ve 32. minutě Hladík individuální akcí obešel Falla, ale nedokázal míč dostat na dobře postaveného Kišku. Ve 35. minutě založil rychlý brejk brankář Vítek a míč se dostal až k Přichystalovi, který brankáře loboval, ale moc se mu zakončení nepovedlo a míč skončil v zázemí. Ve 39. minutě si naskočil Tomáš Machálek na míč ve vápně a svoji hlavičkou protáhl brankáře. Ve druhé nastavené minutě nejprve Kiška trefil obránce pté brankáře a následně Mlýnek nedokázal zakončit do odkryté brány.

Tři minuty po změně stran dostal Krška nepřesný pas na pravou stranu, míč ale stihl ještě u rohového praporku a následně našel přihrávkou pod sebe nabíhajícího Jakuba Přichystala, který levačkou z jedné poslal nechytatelnou střelu do šibenice na přední tyč. ojistku přidali domácí v první nastavené minutě. Otrokovice měli závěrečný nápor, ale Líšeň míč odvrátila až k otrokovickému brankáři, který jj však poslal do souboje, kde byl úspěšný domácí hráč a z poloviny hřiště se tak hnal úplně osamocený, nikým nestíhaný David Krška sám na Semanka a těsně před ním nahrál Jakubu Přichystalovi, který svým druhým gólem v zápase do úplně odkryté brány pečetil vítězství.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Michal Hubník - trenér Otrokovic: Kluci zaslouží pochvalu, že hráči v tom horku zápas zvládli. Chyběla nám přesnost a musíme zapracovat na zakončení. Zápas to byl nahoru dolů a kluci to odmakali, ale chyběly nám branky.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , J. Přichystal [-] , F. Smrčka [-] (46. M. Zapletal [-] ) , T. Machálek [-] (63. J. Černín [-] ) , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (46. A. Fila [-] ) , M. Bednář [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] , P. Kaizar [-] , M. Malý [-] , M. Vašulka [-] , J. Kiška [-] (54. J. Slaný [-] ) , J. Hladík [-] , J. Šohaj [-] (63. M. Hladík [-] ) , A. Jasenský [-] , F. Markovič [-]

ŽK: 63. L. Hanuš , 83. P. Demeter , 88. D. Krška - 81. J. Hladík .
Hráči zápasu: J. Přichystal .
Počet diváků: 358. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - DENEV Alex, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň hrála loni výborně a myslím, že na to naváže