Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Hulíně ovládl Vyškov


Branky


16. M. Šrom , 47. M. Šrom , 66. M. Vyskočil (p.) - 3. O. Vintr , 23. L. Vychodil , 36. M. Vintr , 55. O. Vintr , 62. O. Vintr , 72. L. Vychodil , 89. M. Cvijović
9

vodní zápas nového ročníku MSFL Spartaku zcela nevyšel. Dlužno podotknout, že nás na úvod čekal zdatný soupeř. Tím byl celek Vyškova, který v Hulíně představil taktický výkon a svými smrtícími brejky potápěl hulínské šance na bodový zisk ze zápasu níže a níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas hraný v úmorném dusnu, které nepolevovalo ani několik hodin po jeho konci, měl přitom slavnostní začátek. Po dlouholetém působení v soutěžích se s aktivní činností totiž rozloučil hlavní sudí Josef Černý. V ceremoniální chvilce se se sympatickým a zkušeným rozhodčím rozloučil za Fotbalovou asociaci České republiky delegát Vít Ondráš a zástupci obou klubů. 

Spartak v zápase představil předposlední posilu – Erika Sedláčka ze Zbrojovky Brno. Zbývá dořešit administrativní náležitosti příchodu Adama Bahounka a kádr Spartaku bude kompletní. 

Opticky na hřišti však sehraněji působili hosté, kteří hodně využívali svého špílmachra Daniela Přerovského. Ten v Hulíně ukázal poměrně slušnou formu a byl hlavním tahounem vyškovského týmu. 

Právě hosté začali nejlépe, jak mohli. Už ve 3. minutě jsme totiž vyrobili hrubici při rozehrávce, což hosté vystihli a Ondřej Vintr osamocený před Machalickým neselhal a trefou k tyči svůj tým poslal do vedení. 0:1

Agilní Přerovský se poté v 11. minutě přímočarou akcí dostal k zakončení, jeho střelu ale vyrazil nohou Machalický. O minutu později střelou z větší vzdálenosti zkoušel pozornost brankáře Spartaku znovu Ondřej Vintr a míč překvapivě skončil na tyči brány.

Spartak se z hrozivého úvodu vzpamatoval elegantně. V 16. minutě Tureček prostrčil míč na Ondřejku, ten tísněný obráncem patičkou přiťukl míč Sedláčkovi a jeho centr přes pokutové území uklidil do sítě Michal Šrom z voleje na 1:1.

Uklidnění Spartaku z vyrovnávací trefy netrvalo dlouho. V 23. minutě vytáhl míč do naší otevřené obrany Daniel Přerovský, do uličky poslal Lukáše Vychodila a ten nezaváhal a poslal Vyškov znovu do vedení 1:2.

Vedení si Vyškov upevnil ještě v první půli, když si v dalším brejku vyměnili přihrávky mezi sebou Marek a Ondřej Vintrové. Zakončující Marek se taktéž trefil k tyči domácí branky a Vyškov vedl 1:3.

Nemuselo být až tak zle. V 44. minutě se svým důrazem prosadil Michal Šrom, překonal i brankáře Kunického, míč na brankové čáře nicméně zastavil obránce Tijani.

Jiskřičku naděje na korekci výsledku vykřesal Spartak v 46. minutě. Vysunutý Michal Šrom křížnou střelou trefil prostor na zadní tyči brány hostů a Spartak snížil na 2:3.

Domácí svůj dobrý vstup do druhé půle přetavili poté do několika dobrých šancí, kdy míč tancoval v pokutovém území či kolem branky Vyškova, avšak dostat jej za brankovou čáru domácí nedokázali. 

V 52. minutě ukázkovým skluzem sebral míč hostům Martin Vyskočil a vyslal na branku Václava Ondřejku. Ten však v dobré pozici sám před brankářem poslal míč jen vysoko nad branku a bohužel trestuhodně zahodil šanci na srovnání skóre.

Hosté toho v druhé půli moc kreativního nepředvedli, taktika hry na rychlé brejky jim však vycházela výtečně. V 54. minutě takto ještě Vychodil napálil míč do tyčky naší branky. 

V 55. minutě však spolupráce s Danielem Přerovským Ondřeje Vintra vynesla do pokutového území, kde se dobře zorientoval a nekompromisně poslal Vyškov do vedení 2:4.

V 62. minutě po standardní situaci Vyškova nedokázala obrana Spartaku odklidit do bezpečí míč a naopak v nastalé nepřehledné situaci se zorientovali lépe hosté a znovu Ondřej Vintr poslal míč do sítě 2:5.

O minutu později hosté v pokutovém území faulovali Martina Vyskočila. Ten si sám postavil míč na puntík a nemýlil se – 3:5.

Gólová smršť však neutuchala. V 72. minutě tahoun Vyškova Přerovský prostrčil míč na Vychodila a ten zvýšil už na 3:6. 

Závěrečné branky se diváci dočkali v 89. minutě po rohovém kopu, kdy míč do sítě z druhé vlny na zadní tyči poslal do branky Mane Cvijović. Nejprve sice sudí branku neuznali pro ofsajd, nicméně po krátké poradě situaci přehodnotili a hostům přiznali i tento zásah. 3:7

Divoké utkání skončilo drtivou prohrou Spartaku, který tak za dvě poslední soutěžní utkání (včetně MOL Cup) inkasovali 10 branek. 

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Pro mne to dnes je velké zklamání. Pro diváka naopak atraktivní zápas se spoustou šancí a s brankami na obou stranách. Bohužel my jsme se nevyvarovali individuálních chyb, ze kterých nás kvalitní soupeř trestal. Škoda, že nám za stavu 2:3, kdy jsme měli převahu, nevyšlo srovnání Ondřejkou. Naopak z protiútoku jsme dostali na 4:2 a už zase to mužstvo spadlo tam, kde bylo v první půlce. Vyškov hrál rychlé přechodové fáze a bohužel někteří naši hráči, zejména jsem byl zklamaný z výkonu obou stoperů, mu tuto hru svými chybami ulehčili. Soupeři tak patří jednoznačné vítězství a já musím uznat, že má kvalitní mužstvo.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , V. Ondřejka [-] , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] , M. Tureček [-] (46. V. Rožek [-] ) , J. Koláčný [-] , E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] (72. P. Škubník [-] ) , M. Šrom [-]

MFK Vyškov
D. Kunický [-] - M. Tijani [-] , M. Jeřábek [-] , M. Cvijović [-] , R. Látal [-] - L. Vychodil [-] (84. J. Krejčí [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , D. Přerovský [-] - O. Vintr [-] (70. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Vintr [-] (83. V. Novotný [-] )

ŽK: 27. M. Vintr , 41. R. Látal , 65. L. Vychodil .
Hráči zápasu: M. Šrom - O. Vintr , L. Vychodil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - ČERNÝ Dalibor, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký souboj, který podle mě nemá favorita