2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček si první body nepřipsal


Branky


9

Dolní Benešov vstoupil do MSFL těsnou porážkou na hřišti Uherského Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvaadvacáté minutě zahrál jeden z hráčů Dolního Benešova rukou ve vlastním vápně a doomácí hráči Uherského Brodu měli velkou příležitost dostat se do vedení, pprotože měli možnost zahrávat rohový kop. K jeho exekuci se postavil jejich kapitán Marek David a kopl jej z jeho pohledu k levé tyči, ale brankář hostujícího celku Chvěja jeho úmysl vystihl a byl na místě včas a pokutový kop tak zneškodnil. O pět minut později se už ale domácí hráči radovali. Přetažený centr z pravé strany vrátil pod sebe jeden z uherskobrodských, jeho spoluhráč vypálil z hranice velkého vápna, ale střela byla zblokovaná a následně si míč ve vápně našel Šimon Chwaszcz a uklidil jej z blízkosti do sítě. Ve 37. miutě dostal na půlce soupeře v dobré pozici za vápnem hodně prostoru Martin Blanař a napřáhl ke střele a přízemní střelou k pravé tyči poslal svůj tým do dvoubrankového vedení, se kterým šel Uherský Brod i do šatny.

Snížení

Dlouho se nic nedělo, až v 59. minutě vykřel hostující Dolní Benešov naději na bodový zisk. Z ničeho nic se dostal do zakončení Ondřej Adamík a dostal svůj tým na dostřel jediné branky, 2:1. Dolní Benešov se ve druhém poločase zlepšil, ale ani přes snížení se mu nepodařilo vyrovnat a tak na bodový zisk nedosáhl. Po návratu z divize do MSFL si tak bude muset na první body ještě minimálně týden počkat.



Ohlasy k zápasu



FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Neproměňovali jsme šance, které jsme si vytvořili. To rozhodlo o výsledku a my jsme jako nováček zaplatili nováčkovskou daň. Oni hrozili hlavně z brejků a nakopávali.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , M. David [-] - M. Malenovský [-] , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] (78. J. Kovář [-] ) , M. Blanař [-] (66. J. Michalec [-] ) , R. David [-] , E. Hradil [-] (71. M. Pochylý [-] ) - Š. Chwaszcz [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] , J. Novák [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] (80. J. Řezníček [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

ŽK: 56. P. Rubý .
Hráči zápasu: Š. Chwaszcz .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Křepský Michal - DORUŠÁK Petr, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Benešov prohrál v přípravě i se Šumperkem a na straně Brodu budou zkušenosti, takže volím domácí.